Jump to content

Zolder

Active Members
  • Posts

    281
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Zolder last won the day on May 16 2011

Zolder had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zolder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

  1. Bun venit! Daca nu te superi, cam ce ai tu in cap la 15 ani?
  2. p3tru, sa-ti bag pula in gat!
  3. Nu cred ca m-ai vazut pe mine sa ma laud pe aici "am spart plm...", "am hecarit na?a" si plm... In fine, alta era idea. Daca stai bine sa te gandesti acum vreo 2 ani cam toti erau "cocalari hecari" si RST avea un impact mult mai mare decat acum, cand toata lumea e "white","legala", samd... Daca vine cineva pe aici care a gasit prima lui vulnerabilitate pe care o exploateaza si fiind "entuziasmat" posteaza aici iar voi in loc sa ii explicati ca mai bine o raporteaza, il luati la pula si il faceti labagiu, nu isi baga pula in el de forum si putin in mamele voastre? Nu conteaza daca sparge un forum/site de metin,cs,etc... poate ca i-a dat Pulica ban pe server si s-a ambitionat sa invete sa "hecareasca" si intr-un final a reusit. Cum pula mea sa invete daca nu o ia de jos?
  4. V-a intrat morcovul cam adanc din cauza baietilor de la DIICOT.
  5. @eusimplu: Banii sa zicem ca ii are si ideile ii vin prin pm. Ce garantie ai tu ca nu o sa isi bata ciocanu' de tine, sa iti fure ideea si sa isi inceapa "afacerea" singur? Poate e un om serios... dar asta a fost primul lucru care mi-a trecut prin cap.
  6. Au stat imprastiate ceva timp pe aici si vreau sa scap de ele. Deci: Carcasa destkop Asus Vento A8 - 40 lei HDD Samsung HD161HJ 160gb/7200rpm/8M - 80 lei DVD-Writer Asus DRW-2014S1T - 45 lei Placa retea Realtek RTL8139D - 15 lei LE: Am mai gasit o memorie ram, nu ii mai fac poza... Kingston DDR2 667 1Gb - 35 lei. Sau toate la 170 lei.
  7. http://www.oriceon.com/tutorial_v2.1.rar Nu mai stiu sigur ce e prin el dar poate te ajuta.
  8. aaa... iti dau un like pentru efortul pe care l-ai facut sa scrii cele de mai sus, dar cred ca..... stiam lucrurile alea. Intrebarea era alta.
  9. Deci TOR e "internetul intunecat" si toata lumea are acces la el? Hmm...
  10. Stiam ca ai fost violat de tatal tau in copilarie.
  11. Inteleg ca vrei atentie dar daca vrei sa nu fi luat la ciocan din prima schimba semnatura, ma dor ochii si e putin cam penibila. Dupa dimensiuni, oricine isi da seama ca semnatura-i facuta "special" pentru rst deci nu te alarma. Spor la invatat si bun venit.
  12. Mai incearca cineva sau postez raspunsul?
  13. 999999 inmultit/impartit/adunat/scazut trebuie sa va dea 10000. Nu-i foarte greu, raspunsurile prin pm. LE: Operatia se va face doar cu cei 6 de "9" pe care i-am dat eu. NUu mai multi, nu mai putini. Au rezolvat: -TheTime -FreddieTux -xtremesurfer
  14. Cu toate ca are touch screen eu as alege un Nokia E7, are si tastatura qwerty, este si subtire si cred ca gasesti unul sh in jur de 350-400 lei.
  15. Fi mai explicit ce vrei sa faci. Eu de exemplu, aveam o camera web simpla la vreo 70-80 lei, un cablu utp de vreo 12 metrii si un soft gratuit de pe net care imi inregistra si imi afisa pe o pagina imaginile in timp real.
×
×
  • Create New...