Jump to content

Vasile112

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Vasile112 last won the day on September 26 2013

Vasile112 had the most liked content!

About Vasile112

  • Birthday 02/04/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vasile112's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Am platit pentru 2 coduri de 100 euro, a zis ca mi le da in 10 minute, asta a fost acum 40 de minute. Voi edita postul daca se schimba ceva.
  2. - Planul afacerii (un rezumat) => Nu cer toate detaliile cap-coada. Tin sa precizez si ca nu ma pricep la programare, design, etc. , deci imi puteti spune doar esentialul afacerii fara grija. Totusi sunt dispus ca un administrator sa intermedieze totul, nu este absolut nici o problema din partea mea.
  3. @ MaxT : Poti totusi sa imi dai un pm cu un rezumat al proiectului si orasul unde ne putem intalni, tinand cont ca nu prezinti incredere, trebuie sa vorbim personal. @ eusimplu : Mersi. Singurul lucru care imi vine in minte e o vorba din popor : " Facerea de bine e ...... de mama. ".
  4. @Robert : Nu ma intelege gresit, eu vreau sa intind o mana de ajutor pe care nu am primit-o la randul meu, nu stiu cati ar face asta in locul meu. Nu am zis ca e plin de oameni care au nevoie de ajutorul meu, dar doar 2 persoane interesate mi se pare extrem de putin, fata de cati baieti isteti am vazut pe forum. Atata tot. @Indianul : Nu trebuie o vechime anume, doar sa nu aibe conturi noi cu < 50 posturi. Iti dai seama ca inainte sa iau o hotarare fac si eu un research, nu as investi in ceva ce nu cred ca ar avea succes. Daca tu crezi ca ai un plan ok, astept pm tau.
  5. Nu trebuie generalizat, dar am primit doar 2 propuneri. Presupunem ca 20-30% ( deci stiu ca este mult prea mult ) din membrii de pe RST au deja micile lor afaceri din care scot bani de o cafea, presupunem ca inca 20-30% se complac in situatia in care sunt si nu vor mai mult decat au ( mentalitatea tipica de roman ) , mai presupunem ca inca 10-20% au banii de la parinti si nu e nevoie sa isi bata ei capu' cu nimic, totusi ce fac cei 20% ramasi ?! Cu parere de rau va spun, va credeam mai capabili..
  6. Din cauza asta am precizat ca prefer ca banii sa ii inmanez personal, oricum daca respectivul prefera sa fuga cu 500 euro in loc sa porneasca o afacere profitabila, e clar ca nu va ajunge departe. Cat despre poker, e ok ideea ta, dar majoritatea jucatorilor de poker joaca pana pierd tot stackul ( cel putin cei pe care ii cunosc ) , deci mi se pare mai riscant.
  7. Multumesc UnUser, se pare ca AlMalalah crede ca vreau sa ma imbogatesc de pe urma voastra cu doar 500 euro investiti, cand de fapt pe mine ma intereseaza sa imi recuperez suma investita ( bineinteles ca prefer si un procent din profit, dar nu 95% ) si sa ajut la punerea in aplicare a unui proiect care prezinta potential, dar nu dispune de fondurile necesare demararii. Stiu si eu cum este sa ai totul pus la punct, dar sa iti lipseasca banii.
  8. Salutari si tie AlMalalah, , ai inteles totul bine pana la procent. Procentul meu din profit depinde direct proportional de suma investita initial, profitul lunar, durata amortizarii investitiei. 95% este absurd.
  9. Salutari, nu am stiut unde sa postez, sper ca am nimerit categoria potrivita. Sunt dispus sa investesc 500 Euro intr-un proiect in mediu virtual ( si nu numai). Doritorii sunt rugati sa trimita pm/sa posteze in thread urmatoarele informatii : - Planul afacerii (un rezumat) - Durata amortizarii investitiei - Perioada necesara ca afacerea sa genereze profit - Profitul lunar estimativ - Ce procent din profit sunteti dispus sa imi oferiti - Riscuri Precizari : - Oferta valabila numai pentru membrii cu vechime, care prezinta incredere. - Voi ignora propunerile copilaresti care implica PPC, PPD, etc.. , cat si propunerile ilegale (spam, scam, carding, etc..). - Daca afacerea este ok, suma investita poate creste. - Prefer ca banii sa ii inmanez personal, cu aceasta ocazie putem discuta mai pe larg toate detaliile. - Procentul din profit, cat si durata rambursarii investitiei sunt negociabile. - Ajut la dezvoltarea afacerii cu tot ce pot. Voi posta in acest thread orice progres facut. Succes !
×
×
  • Create New...