Jump to content

FoxKids

Active Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

FoxKids last won the day on November 9 2013

FoxKids had the most liked content!

About FoxKids

  • Birthday 11/18/1993

Converted

  • Biography
    Informatii indisponibile
  • Location
    c:/Windows/System32
  • Interests
    Hard 2 Kill
  • Occupation
    Retelistica , programare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FoxKids's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Salut Mise pare mie sau cineva a dat flood la kaspersky ?)))))))))))))))))))))))))))))) Am vazut pe youtube "dovada" si am vazut "RSP FLODEAZA" Puneti si voi securitate anti-prosti pe forum va rog.. sa nu-si faca orice prost cont..
  2. Ce aveti ma cu el ? "Nu aveti ce face ?" Dovada de copii de 15 ani ! Edit: http://pmb.ro//institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/adaug.php?catid=%22%3E%3Cscript%3Ealert%28%22FoxKids%22%29%3C/script%3E
  3. Stai linistit , nu ma simnt important .. Am postat doar , este ceva in neregula ?
  4. 1) Acunetix il folosesc in mare parte pentru scanare directoare 2) Ce dracu aveti cu Acunetix , ce are daca este folosit : oh doamne 3) Nu m-am laudat , v-am spus sa aruncati un ochi 4) Gasiti voi vulnerabilitati dupa care puteti sa comentati ! 5) Eu sunt InCode.
  5. Sper sa iau bani frumosi pe vulnerabilitatile astea. XSS RCE Le-am raportat , acum astept raspuns..
  6. Si ce a rezolvat daca au spart acele emailuri ? Metoda Keylloger functioneaza si la persoanele din "inalta societate" Acest Cyber Ninja a fost arestat mai mult ca a aflat ce amante are Directorul S.R.I Geko nu esti singurul care rade !
  7. Acesta este challange sau nu poti tu si ne pui pe noi ?
  8. Am vazut si la 120.000 ron ..
  9. Vreau sa ii fac un cadou frumos unui potential talent in domeniul fotografic , a spus ca are nevoie de un aparat foto care sa faca poze foarte clare , la natura.. Care le aveti in domeniu aparatelor foto profesionale rog sa ma contactati .. Nu conteaza suma , conteaza calitatea.
  10. Carameloo daca doresti sa faci prostioare in "scop negativ" nu-ti mai da numele real sau alte informatii despre tine , stim cu toti ca forumul este filat de S.R.I .. Mare grija !
  11. Am inteles ideia asta , dar baietii de la NSA totusi nu au sa spuna totul , de ce crezi ca au facut publica aceasta informatie ? 1) Au gasit ceva mai nou , mai ingenios 2) Ne face pe noi sa stam in garda in partea opusa sa ne loveasca din spate 3) Oricine doreste sa aiba controlul total a lumii Ei incearca marea cu degetul
×
×
  • Create New...