Jump to content

WandW

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About WandW

  • Birthday 06/18/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WandW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

13

Reputation

  1. Salut, am un iphone 6 ,blocat, nu stiu contul de email&parola icloud. Va rog sa imi dati cateva ideei. Platesc.
  2. Sunt si eu interesat.
  3. Sora mea a avut cancer la maduva osului stern, femur si in zona "lombara". S-a descoperit in stadiul 1. La prima sedinta de chimioterapie a avut atac cerebral, a intrat in coma, dar ne-am rugat si multumita Domnului a iesit. Sarea ei a avansat spre bine, au fost eliminate toate celulele canceroase din stern, femur si zona lombara, insa continua sedintele de chimioterapie (acele celule canceroase cica se pot duce la creer). Slava Domnului!, I will pray for you´re father! I will help you whit financial things, brother!
  4. L-as vinde! Cu bani castigati de pe urma lui, mi-as cumpara un http://www.machinerytrader.com/listingsdetail/detail.aspx?OHID=9095979 Il blindez cap coada!, gen tipu ala de pe youtube ce se baga in primaria si apoi se sinucide!, Directia casa poporului , si as face ravagi! Apoi toate primariile, salile cu jocuri de noroc, Casa lu vadim cu sutele de caini!, cimitiru de pe centura de la oradea cu unguri, toata secuimea, as despica carpati ca sa poata sa faca Iohanis autostrada pana la sibiu sa nu mai opreasca traficul, o sa mut ungurii dincolo de syria! , toti tiganii din muntenia in turcia! Sa traiasca patria noastra, nu-s rasist!, dar sunt.... apoi o sa fug in munti si o sa ma izolez pentru urmatorii 30 ani.
  5. Filelist, toti avem ... stim despre ce e vorba, insa dincolo Taste!, va invit sa cunoasteti 2 "conducatori" in real life: // eBoLLA: - dati PM Daca aveti ceva de impartasit! va invit Fiilor!
  6. What a friend sayd: "You in all world, think governments manipulate people with TV, sports, etc... The actual distractor is this, allowing people to manifest without arresting them, nowadays we read and listen to much about "censuring" and that's because there is not censuring anymore, that's the trick, they made you think you are free to protest. You think you are revealing when actually you are following their game."
  7. WandW

    PROTEST!

    Va fac de rusine, cu Buzaul vost cu tot! ia uite aici , cand era cu base! La palatu cotroceni canta cucuveaua!
  8. WandW

    Fun stuff

    Intre timp in firma mercedes din Turcia ... 4:28
  9. sa vina si in romania! RESPECT PT OAMENI ASTIA! RESPECT FRATE!
  10. united7170* AI De viata mea ce o cazut ala la 2:17, ala cu furtunu din stanga jos https://www.youtube.com/watch?v=VgEY0RguKM8 Karma!
  11. In romania asa ceva? poate in 89...
×
×
  • Create New...