Jump to content

comros

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About comros

  • Birthday 05/04/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

comros's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

19

Reputation

  1. Studiaza piata crypto de cand a aparut, vezi statistici si grafice apoi investeste sume pe care iti permiti sa le pierzi nu sume mari. In opinia mea cum spunea si Nytro investeste pe termen mai lung si stai in priza in perioada halvingului(injumatatirea bitcoinului) si perioada de dupa halving aproximativ un an dupa, pentru ca atunci sunt cresteri mai spectaculoare. In rest, poti investi lunar sume nesemnificative pana in 100e in crypto si asa vei vedea rezultate bune pe termen lung.
  2. Salutare! Sunt pe acest forum de prin 2015 iar in domeniul hacking de vreo 18 ani. Vad, aud, cunosc, observ din ce in ce mai putini romani care sa faca ceva notabil in acest domeniu. Ma tot intreb daca mai exista hackeri romani foarte buni cum erau acum multi ani si renumiti la nivel mondial. Din ce stiam atunci eram dupa rusi... pe locul 2 mondial la hacking skills si multe lucruri porneau de la noi. Parca nu mai vad nimic notabil si devin nostalgic. Ori am imbatranit eu, iar generatiile din urma sunt lenese si in filmele lor (tiktok, curvãsãrealã si drogangeala cat se poate) ? Ori a devenit internetul prea complicat si securizat? Ori toti hackerii de elita s-au pensionat , au devenit WhiteHat si s-au orientat catre joburi legitime in corporatii si le este teama sa mai activeze BlackHat? Voi ce pareri aveti? Ce top 3 mondial pe tari ati face in momentul de fata pentru hacking?
  3. Ardamax Keylogger ar putea face ce ai tu nevoie. Cumperi un domeniu+hosting free sau platit de preferat si cand configurezi keyloggerul introduci datele de FTP ale domenilui tau sa-ti vina fisiere HTML direct acolo. Gasesti pe Google tutoriale despre cum sa configurezi Keyloggerul pana in stadiul final cand ti-l face .exe Pentru siguranta este de preferat sa-l configurezi pe un RDP sau VM, nu pe PC-ul tau.
  4. Salut! Sunt Interesat! Pe skype imi apar mai multe persoane cu numele acesta. Da-mi te rog un e-mail ceva. Mersi!
  5. Se pare ca ziua cand a facut acest topic a fost prima si ultima cand a accesat RST domnisoara
  6. Em este baiat serios am cumparat si eu de la el. Situatii de genul asta pot aparea dar nicidecum ca este hotie ce face.
  7. Am observat ca de cand a devenit Trump presedinte...BTC-ul a urcat treptat de la 1000$ pana a ajuns la valorea de azi.
  8. Am eu un cont ... are cativa ani...vreo 2k prieteni, dar e sex masculin.
  9. Am un prieten plecat in UK ca si programator...este la inceput si castiga de 5 ori salariul care-l avea aici.
  10. Mai este functionabil?
  11. followersii sunt din Romania sau random?
  12. Cate persoane care au dat like sunt din Bucuresti?
×
×
  • Create New...