Jump to content

comros

Active Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by comros

  1. Studiaza piata crypto de cand a aparut, vezi statistici si grafice apoi investeste sume pe care iti permiti sa le pierzi nu sume mari. In opinia mea cum spunea si Nytro investeste pe termen mai lung si stai in priza in perioada halvingului(injumatatirea bitcoinului) si perioada de dupa halving aproximativ un an dupa, pentru ca atunci sunt cresteri mai spectaculoare. In rest, poti investi lunar sume nesemnificative pana in 100e in crypto si asa vei vedea rezultate bune pe termen lung.
  2. Salutare! Sunt pe acest forum de prin 2015 iar in domeniul hacking de vreo 18 ani. Vad, aud, cunosc, observ din ce in ce mai putini romani care sa faca ceva notabil in acest domeniu. Ma tot intreb daca mai exista hackeri romani foarte buni cum erau acum multi ani si renumiti la nivel mondial. Din ce stiam atunci eram dupa rusi... pe locul 2 mondial la hacking skills si multe lucruri porneau de la noi. Parca nu mai vad nimic notabil si devin nostalgic. Ori am imbatranit eu, iar generatiile din urma sunt lenese si in filmele lor (tiktok, curvãsãrealã si drogangeala cat se poate) ? Ori a devenit internetul prea complicat si securizat? Ori toti hackerii de elita s-au pensionat , au devenit WhiteHat si s-au orientat catre joburi legitime in corporatii si le este teama sa mai activeze BlackHat? Voi ce pareri aveti? Ce top 3 mondial pe tari ati face in momentul de fata pentru hacking?
  3. Ardamax Keylogger ar putea face ce ai tu nevoie. Cumperi un domeniu+hosting free sau platit de preferat si cand configurezi keyloggerul introduci datele de FTP ale domenilui tau sa-ti vina fisiere HTML direct acolo. Gasesti pe Google tutoriale despre cum sa configurezi Keyloggerul pana in stadiul final cand ti-l face .exe Pentru siguranta este de preferat sa-l configurezi pe un RDP sau VM, nu pe PC-ul tau.
  4. Salut! Sunt Interesat! Pe skype imi apar mai multe persoane cu numele acesta. Da-mi te rog un e-mail ceva. Mersi!
  5. Se pare ca ziua cand a facut acest topic a fost prima si ultima cand a accesat RST domnisoara
  6. Em este baiat serios am cumparat si eu de la el. Situatii de genul asta pot aparea dar nicidecum ca este hotie ce face.
  7. Am observat ca de cand a devenit Trump presedinte...BTC-ul a urcat treptat de la 1000$ pana a ajuns la valorea de azi.
  8. Am eu un cont ... are cativa ani...vreo 2k prieteni, dar e sex masculin.
  9. Am un prieten plecat in UK ca si programator...este la inceput si castiga de 5 ori salariul care-l avea aici.
  10. Mai este functionabil?
  11. followersii sunt din Romania sau random?
  12. Cate persoane care au dat like sunt din Bucuresti?
  13. Deci ca sa functioneze VPN-ul trebuie zilnic sa-mi fac cont la ei?
  14. Telefonul mi se misca destul de greu si am intrat la managerul de aplicatii ca sa mai sterg din datele aplicatiilor si la unele din ele(pe care nu le folosesc) sa dezinstalez actualizarile. La google play din cate tin minte nu am umblat...desi acum cand intru pe Magazinul Google Play imi spune sa verific conexiunea desi merge si pe Wi-Fi si pe date mobile. Pe orice altceva merge netul mai putin Google Play. De asemenea, nici pe Harti nu merge sa setez un traseu imi spune ca trebuie sa actualizez nush ce la google play. Stie cineva ce este de facut?
  15. @Mish in primul rand, pana acum nu a fost varsare de sange cum este acum. Nu s-au pierdut atatea vieti. In al doilea rand, esti un limbric mic mic de tot de care imi este foarte mila. N-ai nici o scapare Postarea ta spune tot!
  16. Categoric cei care trebuie sa se schimbe prima data suntem noi, dar degeaba ne schimbam noi daca puterea ramane la fel. Pestele de la cap se impute. Prima data trebuie sa avem o conducere sanatoasa ca sa putem schimba mentalitatea poporului roman si sa schimbam usor usor principiile. Bine ai puncat @hades ... nu incurajez spaga nici sub cea mai mica forma. Este strict vina populatiei fiindca recurg la astfel de lucruri. Eu unul incerc sa nu dau spaga pe unde merg si sa n-o mai incurajez pe unde merg, desi las impresia de zgarcit. Aici este vba de schimbare totala. De inlaturarea intregii clase politice. De punerea in frunte a unui om demn, capabil si care sa vina din popor. Eu unul nu-l vad pe Iohannis potrivit pentru toate astea. Trebuie cineva cu sange curat, gen regele Mihai desi ala nu mai poate saracul. Ati vazut ce reactie a avut PreaNefericitul Daniel la acest eveniment? Citez: "Daca nu ne-a chemat nimeni, noi de ce sa mergem? Nu va mai duceti in club, veniti mai des la biserica!" Cu alte cuvinte veniti mai des sa-mi bagati bani in buzunar. Noi nu venim sa slujim decat dak suntem chemati pe lovele, nu moca. Manualele de religie nu mai sunt ce-au fost, au devenit doar niste pliante de promovare a serviciilor pe care le oferta firma PreaNefericitului adica biserica.
  17. Deoarece pe userul @baarkyy am luat ban deoarece am postat ceva ce nu mai este permis la rubrica Market si-mi cer scuze ptr asta, o sa postez de pe acest user chiar cu riscul de a lua ban si pe acesta, dar rog moderatorii macar sa nu stearga acest thread daca le pasa de viitorul acestei tari! Nu instig la violenta! Exista si proteste pasnice. Haideti in strada! Lumea protesteaza in toate orasele tarii! Renunta la comoditate si alatura-te poporului! Suntem cu 32 mai putini dar mai puternici si hotarati ca oricand! Nu va lasati intoxicati si manipulati de fel si fel de persoane, verificati informatiile care vi se dau si sursa lor. Totul e putred in tara asta de la guvern, presedintie pana la biserica. Coruptia ucide! Tacerea ucide! Este inacceptabil ca in Romania anului 2015 sa moara atatia tineri arsi de vii ca sobolanii din cauza coruptiei si incompetentei! Un prieten care locuieste langa acel club mi-a povestit ce-a vazut acolo deoarece a fost sa ajute. Nu poti uita intr-o viata de om ce a fost acolo. Oameni tarandu-se cu carnea topita pe ei, o fatã care nu mai avea gura, copii de 15-16 ani care zbierau de durere si de spaima de a nu muri. Nici cel mai bun scenariu de film horror nu poate descrie ce s-a intamplat acolo. Slava Domnului ca n-am avut cunostinte in acel carnagiu. De atunci am o furie si o manie imensa in mine si ma tot intreb: daca eram eu acolo, daca era vreo ruda, prieten, copiii mei? Ma apropii de 30 de ani si inca mai sper ca se poate schimba ceva in Romania. Vreau sa asigur urmasilor si copiilor mei un viitor sigur, fara sa fie nevoiti sa plece departe de casa sau sa ajunga niste carpe in propria tara. Spunea cineva aici pe forum de ce nu-si gaseste de munca desi a terminat facultate si este talentat in ceea ce face. Din cauza CORUPTIEI, SPAGARILOR si a MENTALITATII INFECTE din tara asta. Marea majoritate de pe forumul acesta au varste intre 15-30 ani. Doar noi tinerii mai putem schimba ceva! Eu unul aleg sa lupt impotriva sistemului care distruge tot ce a mai ramas bun in Romania. Nu ne pot cumpara cu 3 demisii! Iesiti din casa daca va pasa! Lasati tastatul pentru o vreme si haideti sa le aratam ce inseamna democratie si ca noi ii alegem pe ei, nu ei pe noi! #COLECTIV
  18. Eu aveam 20$ in wallet. Azi apare ca am 0$...si 0 tranzactii avand in vedere ca imi apareau peste 10 tranzactii. Ce mortii lor vor sa insemne asta? Ramanem cu buza umflata sau cum?
  19. Poate ca a cumparat acele carduri...poate le-a dat la schimb cu altceva...poate a fost bagat la inaintare de catre altul care sta in spatele lui si a profitat de naivitatea varstei lui...deci DA...nu se poate numi HACKER. La varsta lui e greu sa ramai anonim...exista dorinta de afirmare si mai mult ca sigur a vbit in stanga/dreapta sau nu l-a interesat sa-si acopere bine urmele mergand pe premisa ca este mic si nu face parnaie. Fara sa vreau sa supar pe cineva este doar o parere personala...dar generatiile care vin din spate mi se par din ce in ce mai idioate.
×
×
  • Create New...