Jump to content

FoxKids

Active Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by FoxKids

  1. Salut Mise pare mie sau cineva a dat flood la kaspersky ?)))))))))))))))))))))))))))))) Am vazut pe youtube "dovada" si am vazut "RSP FLODEAZA" Puneti si voi securitate anti-prosti pe forum va rog.. sa nu-si faca orice prost cont..
  2. Ce aveti ma cu el ? "Nu aveti ce face ?" Dovada de copii de 15 ani ! Edit: http://pmb.ro//institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/adaug.php?catid=%22%3E%3Cscript%3Ealert%28%22FoxKids%22%29%3C/script%3E
  3. Stai linistit , nu ma simnt important .. Am postat doar , este ceva in neregula ?
  4. 1) Acunetix il folosesc in mare parte pentru scanare directoare 2) Ce dracu aveti cu Acunetix , ce are daca este folosit : oh doamne 3) Nu m-am laudat , v-am spus sa aruncati un ochi 4) Gasiti voi vulnerabilitati dupa care puteti sa comentati ! 5) Eu sunt InCode.
  5. Sper sa iau bani frumosi pe vulnerabilitatile astea. XSS RCE Le-am raportat , acum astept raspuns..
  6. Si ce a rezolvat daca au spart acele emailuri ? Metoda Keylloger functioneaza si la persoanele din "inalta societate" Acest Cyber Ninja a fost arestat mai mult ca a aflat ce amante are Directorul S.R.I Geko nu esti singurul care rade !
  7. Acesta este challange sau nu poti tu si ne pui pe noi ?
  8. Am vazut si la 120.000 ron ..
  9. Vreau sa ii fac un cadou frumos unui potential talent in domeniul fotografic , a spus ca are nevoie de un aparat foto care sa faca poze foarte clare , la natura.. Care le aveti in domeniu aparatelor foto profesionale rog sa ma contactati .. Nu conteaza suma , conteaza calitatea.
  10. Carameloo daca doresti sa faci prostioare in "scop negativ" nu-ti mai da numele real sau alte informatii despre tine , stim cu toti ca forumul este filat de S.R.I .. Mare grija !
  11. Am inteles ideia asta , dar baietii de la NSA totusi nu au sa spuna totul , de ce crezi ca au facut publica aceasta informatie ? 1) Au gasit ceva mai nou , mai ingenios 2) Ne face pe noi sa stam in garda in partea opusa sa ne loveasca din spate 3) Oricine doreste sa aiba controlul total a lumii Ei incearca marea cu degetul
  12. Nu este vorba de asta Cifre , este vorba ca poti sa fii tu cel mai tare hacker din lume , dar daca vor sa te prinda te prinde imediat , cei de la NSA vor decat sa ia atitudine impotriva hackerilor dar ei au uitat ca : (Cel care este expert in securitate , inainte a fost hacker.) opinia mea este ca celor de pe RST: Muie NSA !
  13. Eu cred ca la un momentdat vor reusi americanii sa controleze totul , si prin a controla vreau sa spun a spiona si a folosi propriile tale greseli impotriva ta (o sa se recurga la santaj) aveti grija ce faceti si cat faceti la calculator , tehnologia avanseaza iar noi inca nu stim totul !
  14. Am gasit 5 vulnerabilitati SQL in RST si doresc sa le raportez. nu am prinscreen-uri doresc sa ile arat doar unui moderator / administrator Doresc sa le raportez am lasa un mesaj lui Nytro si nu raspunde rog un administrator sa ma contacteze
  15. Mozila Firefox Internet explorer Google Chorme Ai pm...
  16. Salutare RST in acest challanges cei mai iscusiti membri de pe RST au misiunea sa sparga un panou de logare la un shell amplasat de mine si sa imi trimita pe privat parola si sa posteze aici o poza cum ca au reusit sa se logheze cu succes Misiunea nu este simpla deci aveti grija ce faceti. FoxKids va ureaza mult noroc si sarbatori fericite. Castigatori 1) - 2) - 3) - Link Shell: I-47 : By Arjun
  17. Cei care au rezolvat acest challanges au vazut acest mesaj Rezolvarea era una destul de simpla. Am criptat in sistemul: Binary (de 2 ori consecutiv) athom 128 (o data) Mengan 35 (o data) Binary (inca odata) Aceasta era rezolvarea acestui challange Acest challange a fost inchis.
  18. Daca folosesti VirtualBox este foarte probabil sa nu iti detecteze placa de retea..
  19. Nu este EmoKid Ok multumesc. Tocmai mi-ai demonstrat cat de fetita esti.
  20. Salutare toata lumea , astazi am intentia sa va prezint un prieten de al meu , dupa parerea mea este un viitor talent al Romaniei Cu totii stim cat de importanta este arta pentru tara noastra si nu numai , astazi doresc sa va fac cunoscut un potential viitor pictor de 17 ani. In timpul liber in loc sa iasa afara sau sa se joace ca ceilalti copii de varsta lui , el isi petrece timpul cu creonul sau cu carbunele in mana jucanduse cu imaginatia si cu umbrele. Eu l-am intalnit la scoala intr-o pauza iam vazut talentul si am decis sa il ajut sa se faca cunoscut cu "operele sale" O sa va las linkul lui de la facebook unde isi posteaza toate creeatiile , si in curand vom creea si un site. Las la aprecierea voastra daca merita s-au nu sa devina remarcat prin ceea ce face. Va doresc o noapte cat mai placuta. Facebook: https://www.facebook.com/pages/DrAmA-DraWings/117340655116815 Daca va place ceea ce face nu uitati sa lasati un Like
×
×
  • Create New...