BlackRose Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 (edited) A?a cum v? spuneam la mijlocul s?pt?mânii trecute, ast?zi are loc repunerea în func?iune a giganticului accelerator de particule Large Hadron Collider (LHC). Cercet?torii promit un impact la 7 eV (3,5 eV pentru fiecare raz? protonic?). Aceasta este cea mai mare putere aplicat? de la construirea instala?iei. Speran?a oamenilor de ?tiin?? este s? dubleze puterea coliziunilor la 14 eV (cu cât impactul este mai puternic, cu atât ?ansele de a descoperi a?a numita "particul? a lui Dumnezeu" sunt mai mari, consider? ei), dar f?r? s? pr?jeasc? aparatul a?a cum au f?cut în septembrie 2008. Curio?ii dornici s? vad? live ce se întâmpl? în timpul experimentului pot accesa camerele web special montate pentru evenimentul de ast?zi.LHC First Physics WebcastSursa: go4it Edited March 30, 2010 by BlackRose Quote
prodil89 Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Ce experiment mai nu e stricat kk-ul ala? Quote
prodil89 Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Insfarsit au reusit dupa atat timp.......abia astept sa vad ce informatii o sa apara in urmatoarele luni......LE:ssry de double nu am fost pe faza Quote
demon_zone Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 cmon.. "particula Lui D-zeu"?zii pe fata ca e ceva genProton Collider from Red Alert 3 Quote
prodil89 Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Materia invisibila,bigbang,floating cars,teleportation,cloning......mie cam greu sa cred...da nah.. Quote
skipper Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 oamenii mor de foame,se omoara din cauza datoriilor la banci si ei au investit nu stiu cate miliarde in cacatul ala,ca altceva nu e...si sigur in cateva luni sau ani,o sa vina cu o "descoperire milenara" doar ca sa nu se revolte lumea ca au investit degeaba. Quote
begood Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 cred ca universul e fractal. so no particula a lu' Dzeu ala. Quote
prodil89 Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Anyway......ganditiva ca ar descoperii ca exista dimensiuni paralele si multiversuri......ganditiva ca mai exista un infinit de "noi".....ganditiva ca am putea sa ne plimbam printre dimensiunu.......altfel spus time travel.....OOOOFFF ME LOVES String theoryAr fi mijto nu? xD Nu e chiar asa de sci-fi cum credeti!In teorie calatoria in timp este posibila. Quote
skipper Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Posibila in teorie,mai putin in practica Quote
prodil89 Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Some dust in haters eye's ^^[url=http://blogs.uslhc.us/immediate-rediscovery-of-physics?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter]US LHC Blog Immediate rediscovery of physics[/url]MUHAHAHHAHAHA Quote
begood Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Posibila in teorie,mai putin in practicade unde ai mai b??it-o ?i pî asta? Quote