HIENA Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 care ma ajuta si pe mine cu o chestie, prietenu google vine pe la mine pe la site foarte rar astept de vreo 2 saptamani aproximativ sa il indexeze si nimic cum pot face sa vina mai des ? ( in afara sa ii dau mita ) :P daca e ceva postez site-ul dar m-am gandit sa nu il postez acu ca ziceti ca fac reclama Quote
PetreTerror Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 fa-ti cont pe google si apoi intra la Unelte pentru webmaster.In aceea sectiune adauga-ti site-ul,verifica-l printr-un cod meta pe care ti-l da google.Dupa validare intra in webmaster tools>site configuration>site map> adauga-ti site-map-ulBafta! Quote
Guest Mosad Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 fa-ti cont pe Public timeline - Identi.ca si fa spam acolo,te indexezi destul de rapid Quote
HIENA Posted April 8, 2010 Author Report Posted April 8, 2010 fa-ti cont pe google si apoi intra la Unelte pentru webmaster.In aceea sectiune adauga-ti site-ul,verifica-l printr-un cod meta pe care ti-l da google.Dupa validare intra in webmaster tools>site configuration>site map> adauga-ti site-map-ulBafta!am cont acolo am sitemap facut,robots.... Quote
strike Posted April 8, 2010 Report Posted April 8, 2010 Directoare web , link exchange cu alte site-uri.Cu cat o sa iti gaseasca link catre site-ul tau pe alte site-uri cu atat o sa te viziteze mai des. Quote