eschiuel Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 (edited) Salut!Am primit de la un prieten un email in care prezenta ceea ce ati facut din site-ul cancan.ro. Mi s-a parut o treaba de bun simt, asa ca m-am inscris pe forumul vostru. Edited April 26, 2010 by eschiuel Quote
wildchild Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 nu te supara,tu esti cumva omu de serviciu de pe la can can?nu de alta,dar toti de acolo se pare ca si-au facut cont pe RST! Quote
eschiuel Posted April 26, 2010 Author Report Posted April 26, 2010 nu te supara,tu esti cumva omu de serviciu de pe la can can?nu de alta,dar toti de acolo se pare ca si-au facut cont pe RST!Nu, nu sunt de la can can.Pur si simplu cred ca daca oamenii ar da mai multa atentie vietilor lor in general decat jeg-urilor de la televizor sau din reviste, lumea ar arata altfel.M-a amuzat si m-a bucurat totodata faza cu cancan.ro.De asemenea sunt pasionat de calculatoare / programare / securitate si m-am gandit ca ar fi o idee buna sa ma uit din cand in cand la forumul asta. Quote