Jump to content

wildchild

Active Members
 • Posts

  3882
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by wildchild

 1. TOR este foarte sigur ca implementare atâta timp cât browserul n-are activat flash și alte plugin-uri care scuipă date despre tine. Atâta vreme cât nu faci prostii pe el și doar vizitezi pagini de curiozitate stai liniștit că n-o să aloce nimeni fonduri ca să te identifice.
 2. Am crezut că generația aia de proști wannabe s-a stins odată cu noi când am început să ne maturizăm. Văd că ne vin ăștia cu forțe proaspete din urmă.
 3. Mergeți și nu mai bateți câmpii. Site-urile cu titlu de prezentare sunt deseori cele mai vulnerabile pentru că lumea nu le acordă atâta atenție. Căutați în orice firmă care oferă consultanță sau servicii de penetration testing și o să găsiți cu duiumul, asta pentru că banii sunt prioritizați înspre alte direcții. Nu e normal pentru că te lovește fix în faimă dar nimeni nu pare să dea doi bani pe asta. Credibilitatea tot nu le va scădea și asta se va vedea și pe vânzări ba poate că în unele cazuri le crește faima.
 4. wildchild

  Goodbye!

  May he rest in peace! Normal, că toți puțoii cu cont făcut peste noapte habar n-au de istoria forumului și nu cunosc vechii membri. A fost om cu multe skill-uri.
 5. Și, un motiv bun pentru care să ți-l scoată? Ai ceva interesant de zis pentru binele comun al forumului? Nu de alta dar ai claxonat, m-am uitat prin istoria postărilor și în mare parte activezi la cereri de ajutor. Când o să considere că meriți probabil o să ai privilegiul de a participa pe chat care nu-i loc de caterincă în spatele blocului unde să spargă fiecare semințe.
 6. Man, tu vrei să faci depășire când nu știi nici cum să bagi mașina în viteză. Citește mai multe despre networking, ia stack-ul OSI și citește tot ce-i despre el după aia orientează-te spre soft-uri/unelte. Wireshark e arhisuficient pentru orice te duce mintea să faci, important e cum știi să folosești informația pentru că tool-ul te ajută DOAR până la un punct.
 7. Click dreapta și open in other tab. Pentru că IPB sucks!
 8. Nu e chiar o stire dar e interesant de vazut.
 9. Deci s-a făcut bluff să se încurajeze fenomenul și vestea că e safe ca să îi prindă și când fac lucrurile mai cu patos. Iar asta cu nodurile la intrare și ieșire le-a îndreptat statistica spre a-l mai folosi. Well played FBI.
 10. http://thehackernews.com/2016/04/tor-unmask-malware.html
 11. Habar n-aveți cât de mult ne puteți impresiona atunci când apare un user nou util comunității pe care-l putem ridica în slăvi că e "ce trebe". Și apoi să dați bomba că ați avut în trecut cont și a fost banat, atunci se vede schimbarea și o să ne câștigați respectul nu tânguindu-vă și ascunzându-vă după perdeaua timpului crezând că totul s-a uitat și iertat. Dacă intenția e să o luați de la 0, faceți-o în mod proactiv.
 12. Judging by reversing the IP and AS number I can confirm he is not from a company so rich but so careless when it came to deal with security. Honestly, using a deprecated wordpress plugin which had a public exploit is such a foolish mistake. Their request it's not necessarily illegal as long as you can provide relevant info from the logs. If the attacker left some traces behind the admin could provide invaluable data which can lead to identifying the guilty party. Of course retrieving the files illegally is not an option but most of them will negotiate if they are caught so they won't face legal consequences.
 13. http://fossbytes.com/crypto-ransomware-were-found-on-certified-ethical-hacker-website/
 14. Păi și unde-i challenge-ul? Nu presupune să folosești inteligent informațiile pe care le deții, ci doar să le înșiri. #numazic În fine, nu fac offtopic. Dacă găsește cineva timp pentru task, bravo lui!
 15. Nu era mai simplu să postezi la Ajutor cum se instalează și configurează de la 0 un server de SMTP cu IMAP inclus?
 16. 13 warning-uri și nu era banat? Hai jet că stai degeaba pe forum!
 17. Dă-o dracului! Lași beta legată de prod și nu impui limite la tentativele eșuate. Rezultatul: 15 mii dintr-un foc. http://thehackernews.com/2016/03/hack-facebook-account.html
 18. La ce să mă ajute în afară că aș trece de niște filtre de HR la un job la care oricum n-aș aplica? Adică e doar o linie de comandă pe care o găsești pe gogu dacă vrei să implementezi spanning tree protocol de pildă și nu ți-o aduci aminte. Parcă trebuiau reînnoite și nu erau permanente certificările lor. Numa zic.
 19. Pe scurt: lucrez în domeniul rețelelor de ani de zile, am experiență practic și pe Cisco, Juniper și multe alte scule. Clientul pentru care prestez niște servicii s-a oferit ca bonus să-mi sponsorizeze ceva certificari pe Cisco. Are rost să o fac în condițiile în care în decurs de un an de zile las tot sysadmining-ul și network-ing-ul în spate și-mi văd doar de security? Experiența practică o am și știu toate porcăriile și detaliile din tot stack-ul OSI. De lucrat cu Cisco nu o să mai lucrez în viitor, iar dacă fac atunci maxim un BPG sau chestii ca nivel de dificultate pe aceeași scară cu OSPF. Deci de-a dragul de a mai citi și alte chestii merită efortul pentru un an de zile?
 20. Prea multe chestii de zis și analizat, aș zice din prima că e crimă eliminând toate posibilitățile celelalte deoarece dacă era sinucidere exista sânge pe mâna care a folosit arma. Restul sunt tentative nereușite de a masca fapta, făcute în grabă cu detaliile mici lăsate în urmă din cauza presiunii.
 21. Diacriticile pe post-urile vechi? Sunt mult prea indescifrabile. E encoding-ul de vină cumva?
 22. wildchild

  Cereri

  Ban permanent pentru uz exacerbat de prostie.
 23. Ban! Citiți naibii regulile și nu cerșiți înainte să oferiți ajutor înapoi.
 24. Ban! Citiți naibii regulile și nu cerșiți înainte să oferiți ajutor înapoi.
 25. Ban! Asta ca să înțelegeți că ne dorim să schimbăm cu adevărat forumul iar de userii ca tine cu 6 post-uri inutile ne lipsim.
×
×
 • Create New...