Jump to content

SkinCH

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About SkinCH

  • Birthday 03/29/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SkinCH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. @badluck :)))))))).... @oORaZvANOo mesajul ala iti spune exact unde e problema.. daca nu intelegi acea eroare ma mir ca sti sa scri cateva linii de cod.
  2. Salutare , Am cautat pe forum dar nu gasesc mai nimic de actualitate . As avea nevoie de un email spammer, Daca mai trebuie si alte precizari o sa raspund la post-uri. Mersi mult!
  3. se poate uploada din nou? nu am prins cele 7 zile...
  4. deci sa inteleg ca toate routere suporta chestia asta? si in legatura cu abil&cain ala nu l-am folosit pana cum .... dar l-am descarcat de pe site-ul lor si l-am scanat.. ( nu ma pricep eu f bine la virusi dar virustotal imi zice ca e cam virusat) acum stiu ca e putin normal ca un sniffer sa il vada ca pe un virus dar nah.. la wireshark imi gaseste decat 1. Tu l-ai folosit? pot sa am incredere in el?
  5. nu m-am interesat foarte mult.. am cautat aici pe forum si nu am gasit nimic de genul acesta... si am zis sa incerc aici prima data. Nu se pot captura toate pachetele ce trec prin router indiferent de protocol sau ip? daca nu m-ar interesa traficul de pe http in special. Eu am un router d-link DIR 600 ...
  6. Salutare , As avea si eu o mica intrebare. Ma poate ajuta cineva cu setarile pentru wireshark pentru a urmarii traficul de pe un router? Am inteles ca se poate dar nu am gasit exact cum sa fac asta. Sunt doar unele router-e care suporta chestia asta? Stiti vreun soft mai bun ca wireshark? Ajutati-ma cu niste sfaturi in privinta asta, Multumesc frumos.
  7. stiu engleza dar nu la perfectie,,,nu ca romana ...la mine problema e lenea din pacate... si iarasi din pacate nu s-a inventat niciun tratament pentru lene...as plati si 2000e pt el:((
  8. Mai mult ca sigur a-ti auzit de site-ul w3scools.com Un site destul de bunicel dupa parerea mea pentru web (php css javascript html bootstrap sql) Ce as vrea eu este un site alternativa pentru acesta deoarece acela este in engleza si eu cu engleza putin mai greu. Adica inteleg destul de bine dar ma concentrez sa traduc ce scrie acolo si nu ma mai pot concentra la tutorial in sine:))... nu am multitasking in creieras )
  9. SkinCH

    Anticracking

    daca vreti un exemplu de "program" nu de cod cautati pe net m2bob ....eu nu am gasit la versiunile din ultimul an niciun crack sau ceva cu care sa il faci functional fara plata...acesta este un multihack de metin2 (scuze daca se interpreteaza ca o reclama dar nu asta vreau )
  10. nu trebuie sa o arzi asa la misto... asta stiam si eu si nu am cerut un program sau ceva care sa faca treaba asta...am crezut ca e cineva care a mai facut asta si mi-ar fi putut spune " uite trebuie sa schimbi apelarile functiilor specifice cms-ului , interogarile sql si ce mai e pe acolo" asta am vrut sa aflu si da am inteles aluzia ta..."cum schimbi o roata de tractor intr-o roata de bicicleta....o construiesti de la 0 dar tot rotunda sa fie"
  11. Salutare RST! Am si eu o problema in a "converti" un plugin facut pentru word press intr-un plugin pentru PrestaShop spre exemplu (nu acesta este cms-ul pentru care vreau sa convertesc pluginul si nici nu ma refer exact la un plugin word press) Adica mai exact sa zicem ca am nevoie de un plugin pentru PrestaShop sau Drupal sau mai stiu eu ce cms dar care nu a fost creat pana acum pentru respectivul cms dar a fost creat pentru Joomla sau Wordpress de exemplu ...cum il fac sa mearga si pe Drupal? As dori rationamentul nu sa mi le "converteasca" cineva.. rationamentul tool-urile si ce cunostinte trebuie sa am pentru asta. Mersi!
  12. nu ma intereseaza sa fie 24/7 on. numerele da le am intr-o baza de date. si la ce os te referi? laptop sau smartphone? laptop dual boot windows/linux si smartphone android. si cum se face cu acel modem? ce setari si etc am de facut?
×
×
  • Create New...