Jump to content

Cosminovici

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Reputation

4 Neutral

About Cosminovici

 • Rank
  Registered user
  Newbie
 • Birthday 12/18/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare! Am instalat recent Ubuntu 16.04.LTS pe un laptop si problema e la sonor, ca se aude doar daca conectez boxe sau casti. De ce? E posibil sa fie arse difuzoarele de la laptop? Multumesc!
 2. Salutare! Am instalat windows-ul pe un laptop, dar nu merge wireless-ul. Am instalat si driver-ul, dar degeaba. Toate driverele pe care le-am instalat au fost in regula, in afara de cel pentru wireless. Mentionez ca am apasat si combinatia de taste FN+F3, dar degeaba. Laptop-ul nu are nici un buton pentru activarea wireless-ului. Cum as putea rezolva aceasta problema? P.S: Pe laptop am instalat Windows 7 Home Premium
 3. Salut! La instalarea windows-ului 7 pe un laptop cu stick bootabil am intalnit urmatoarea eroare: Mentionez ca am luat alt windows si am facut stick bootabil si mi-a aparut aceeasi eroare. Cum pot rezolva aceasta eroare?
 4. Stiu ca securitatea de pe TOR nu este 100% si de aceea am nevoie de VPN ca sa maschez IP-ul.
 5. Salutare! Cum pot accesa Deep Web-ul? Din cate stiu eu am nevoie de browserul TOR si de VPN. Rog seriozitate.
 6. Am uitat sa mentionez, ai dreptate WASH spune
 7. Salut! Vreau sa va intreb daca se poate afla parola la o retea care are "WPS LOCKED: YES", folosind Kali Linux si placa de retea wireless BROADCOM? Si daca da, cum?
×
×
 • Create New...