pyth0n3 Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 Level = Easy . Determinati ce tip de firewall este aici 198.182.196.48 Descrieti cum ati facut Quote
Usr6 Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 iptables.descrierea:73b99c12a17056832103fd51d75a67ddMD5daca spargi hashu gasesti acolo Quote
LegendKiller Posted May 1, 2010 Report Posted May 1, 2010 De unde ti-ai dat seama ? Chiar m-ai facut curios Quote
Usr6 Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 HeHe, dupa ce vad premiu...dezleg misteru;), pana atuncea... spor la spart hashu :mrgreen: Quote
Paul4games Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 Man dar din cate vad eu omul n-a scris nimic despre vreun premiu sau ceva de genu.... Quote
Usr6 Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Man dar din cate vad eu omul n-a scris nimic despre vreun premiu sau ceva de genu....nu i vb de premiu in sine... era suficient un "bine"... etcDupa ce am citit anuntul acestui challenge am zis ca autorului doreste ca alcineva sa faca treaba lui sau probabil ii e mai usor sa faca un challenge decat sa petreaca timpul pe google cercetand cum se face vrand totul de a gata Aceasta credinta mi-a fost intarita dupa ce am citit si alte challengeuri de acelasi autor, din acest motiv nu am postat "cum ati facut" Lucru confirmat si de faptul ca dupa atatea zile nu a zis nici daca e bine sau nu.Daca mi-am format o parere gresita, imi cer scuze. Quote
pyth0n3 Posted May 4, 2010 Author Report Posted May 4, 2010 @Usr6In primul rand inca nu am reusit sa gasesc textul in clar de la hash , desi de cand ai postat am puso la crack , probabil va lua mai mult timp, probabil se vor termina cuvintele din dictionar si nu va fi gasita In al doilea rand nu stiu ce te-au facut sa crezi posturile pe care le-am facut in rubrica challenge pt ca inca nu vad nici un rezultat la ele chiar daca sunt destul de usoare .Cel putin le-am facut in asa fel incat sa existe posibilitatea de a fi rezolvate .Raspunsurile la toate challenge-urile se gasesc pe acest forum , nu e nevoie de googleUneori raspunsurile sunt sub nasul tuturor , important e sa deschida ochii Imi place sa ma joc , intai dau raspunsul , dupa care fac un challenge Trebuie doar puse unul langa altul , nu trebuie cautat pe google in acest cazStiu ca multi stiu raspunsurile si nu le pun , fac bine astept sa raspunda ceilalti@Usr6Nu toate hashurile se pot craka , oricum inca nam terminat , intrebarea mea a fost simpla , care din urmatoarele tipuri? Chiar trebuie sa fac un tabel cu ele?# Packet Filtering# Circuit Gateways# Stateless Firewall#Application Level Proxy# Stateful Packet Inspection# Internet Connection Firewall# Hybrid FirewallDar aici ca raspuns ma astept ca cineva sa explice si de ce e de tipul de care e?Cu cuvintele lui Quote
pyth0n3 Posted August 28, 2010 Author Report Posted August 28, 2010 (edited) iptables.descrierea:73b99c12a17056832103fd51d75a67ddMD5daca spargi hashu gasesti acolo 4224 hours of cracking NOT FOUND Still working...Tipul de firewall este specificat in tabelul de mai sus Edited August 28, 2010 by pyth0n3 Quote
archaeus5 Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Resolve Host: linux.orgIP Address: 198.182.196.48 Interesanta provocare Quote
huale768 Posted October 5, 2010 Report Posted October 5, 2010 In primul rand inca nu am reusit sa gasesc textul in clar de la hash , desi de cand ai postat am puso la crack , probabil va lua mai mult timp, probabil se vor termina cuvintele din dictionar si nu va fi gasita In al doilea rand nu stiu ce te-au facut sa crezi posturile pe care le-am facut in rubrica challenge pt ca inca nu vad nici un rezultat la ele chiar daca sunt destul de usoare .Cel putin le-am facut in asa fel incat sa existe posibilitatea de a fi rezolvate .Raspunsurile la toate challenge-urile se gasesc pe acest forum , nu e nevoie de googleUneori raspunsurile sunt sub nasul tuturor , important e sa deschida ochii Imi place sa ma joc , intai dau raspunsul , dupa care fac un challenge Trebuie doar puse unul langa altul , nu trebuie cautat pe google in acest cazStiu ca multi stiu raspunsurile si nu le pun , fac bine astept sa raspunda ceilalti. Quote