incepator Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 sorry ca va deranjez iar dar as vrea sa sparg parola de la un sire adika cum sa va spun am intrat pe http://www.timsoft.ro/ si am dat la cursuri am ales unu de c++ si cand sa intru imi apare fereastra de login cu userul guest dar imi trebe parola si vas ruga pe voi sa mio spargeti pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dGtL_hPo6 Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 LoL omule ai vreo 5 cursuri pe site..pt ce iti mai tre alea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icarius Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("incepator")</div>sorry ca va deranjez iar dar as vrea sa sparg parola de la un sire adika cum sa va spun am intrat pe http://www.timsoft.ro/ si am dat la cursuri am ales unu de c++ si cand sa intru imi apare fereastra de login cu userul guest dar imi trebe parola si vas ruga pe voi sa mio spargeti pls¤ 14. Chiar daca amatorii/incepatorii in hacking sunt bine veniti pe acest forum cereri/ajutor de genu: i."Imi sparge cineva id yahoo/hotmail?" ii."Imi sparge cineva site-ul xxx.com?" NU sunt tolerate.Vei primi o avertizare pentru orice regula incalcata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
incepator Posted May 31, 2006 Author Report Share Posted May 31, 2006 ma ajutati pls vreau sa urmez cursul de c++ si imi spuneti cum sa sparg pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Hmm , ar trebui la sectiunea de Cereri sa puneti sa aibe un anumit numar de post-uri sau top-uri ca sa poata sa faca asa ceva . Si dak tot ati pus sectiunea careri ajuti omu nu ii spuneti intra aici la tutorial ca de aia va cere ajutor ca nu se pricepe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icarius Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Deci regulile spun clar. 10 topice sa ceri ceva.. OKNu se face cereri de genu: Spargeti ID-ul sau spargeti situl :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
incepator Posted June 1, 2006 Author Report Share Posted June 1, 2006 am crezut ca sunteti de treaba si ma vezi ajuta dar sunteti tot ca ceilalti ok pa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dGtL_hPo6 Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 poi mha ai aici pe siteu asta cursuri fara nici o parola,nu stiu pentru ce iti mai trebuie alea si oricum..nu prea cred ca daca e plin siteu de incepatori aia buni tre sa ne parga parole ca noi nu stim inca.. :@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...