!_30 Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Fac acest tutorial , la cererea publicului , si sa inteleaga odata tot prostu , ca nu intra cu proxy pe forum , sau pe altceva , si proxy e serverul care face sa-i apara lui acel IP { al proxy-ului defapt } , face un procedeu de translatare a sursdei pachetului IP-ului tau pentru a aparea chetia de care va vorbeam, prea complicat nu ? Hai sa o luam incet sa inteega si n00bi de 5 ani , bine daca stiu sa citeasca .Problema ca jargonul "proxy" nu se refera numai la atata chestie , proxy are foarte multe intelesuri , de aceea pot iesi unoeri certuri , ca tu nu tii ce-i ala proxy , dar proxy , va fi intodeauna un "server" asta sa fie clar , care ofera niste servici clientilor de pe net ! Clar ?Proxy-ul defapt are rolulul de face transmisiuni indirecte pentru user , adica in lc sa ma duc eu la paine si sa ma vada vanzatoarea , dar m-a vazut mama ca am pelcat de acasa , ma duc pana la proxy /adica la un prtieten , si ik zic sa se duca la paine , sa mi-o aduca si ma duc acasa.So vanzatoara nu m-a vazut , mama stie ca am plecat de acasa , totul e securizat nu ? Mai ramane headerul , care daca proxy-ul e nanomnim,vanzatoarea , adica destinatia ar putea sa afle , adica anomni , prietneul e chior si nu stie sa te descrie vanzatoarei , so nu ai probleme esti 100 % securizat sa zicem , cam asta face si un proxy web , cu IP-ul tau , care este painea ... cum ar veni , adresa IP a proxy-ului apare in baza de date a forumuolui , site-ului .Asta daca nu se apeleaza la alti factori sa te afle.A inteles toata lumea ce ii ala proxy ? { de web } Quote
eddie47 Posted August 24, 2006 Report Posted August 24, 2006 Ce-mi place cum explica !_30 asta...Are stilu' lui propriu si-mi place :@Nice job Quote
!_30 Posted August 24, 2006 Author Report Posted August 24, 2006 pai daca profi ar face asa , ar stii mai multa lume info , retele si nu asd-ar mai naste intrebari tampite , orice e complciat poate fi transformat in lamer thing.. :@ Quote
cein Posted September 18, 2006 Report Posted September 18, 2006 Esti tare !_30 cum zicea si eddie47 ai propriul stil aparte ca sa inteleaga tot i lammeri bv bv si succes in continuare!!!!! Quote
!_30 Posted September 18, 2006 Author Report Posted September 18, 2006 Incercam sa facem si noi ceva util , desi suntem atacati frecvent ! Quote