Jump to content
Screech

Cel mai marfa, tu sti cum arata? Cred ca e cel mai tare styl

Recommended Posts

Posted

Cel mai marfa, tu sti cum arata? Cred ca e cel mai tare style de pe tot netu

Am deschis asta ca tre sa plec si am inchis messu si am vazut acum!! e super smecher traiasca fam,ilia mea!!!  ;)

Posted

Daca am modifica butoanele nu s-ar mai potrivi cu style, parca sunt facute exact ptr el.  :-[

Da, asta sa ramana, cred ca le va place tuturor.

Posted

e chiar piesa ....:) chiar imi place...:)  :oare emoticon de al msn...:) marfa ashea..

smile-urile trebuie scoase si puse altele mai marfa, astea nu prea se potrivesc si sunt putine

Posted

:pce-ai mah cu emoticoanele astea...:) plm ......imi plac...ma apuc sa caut unele marfa? :P

Da  B), ma pun si eu

Sa vad cum arata rank-urile astea aici. Test

ranks3kx4.gif

ranksspecialtf0.gif

ranksmodont4.gif

Posted

urate smiles....urate rau iar incepi sa hump.gif cu salam barbos ....:) unele funny rau ...astea se confunda...nu sunt bine deseneate..parca na ..sunt cam ciudate..

E atunci cauta tu  >:(

Posted

test de ce  :o ce testezi ? iarba din aer ?  :D

testeaza testul  ;) :'(

Posted

kwerlin vezi cum vine si cu asta, l-am facut animat.

jsemphdrlsp9.gif

bai encoded nu ai facut patratelele alea egale :D (nu e pre mare diferenta, asa ca nu are nimic)

Gluma (Doru Octavian Dumitru rullz  >:( )

kwerlin il testeaza pe encoded

Posted

pe zi ce trece devi mai haios :)) dar ia sa faci pe cubuleteze sa ruleze codul matrix...:)) 2 negre si pe 2 sa ruleze :D  sau pe 1 sa ruleze si pe restu sa fie R S  T ..parerea mea

Posted

pe zi ce trece devi mai haios :)) dar ia sa faci pe cubuleteze sa ruleze codul matrix...:)) 2 negre si pe 2 sa ruleze :D  sau pe 1 sa ruleze si pe restu sa fie R S  T ..parerea mea

Da nu vrei ma sa-i pun si suspensii? aia am facut-o in 3 min in photoshop.. ce vrei tu e prea complicat si nu s-ar vedea nimci in casutelele alea.