Jump to content
paxnWo

malware development

Recommended Posts

Posted

Vad ca si opensc si HH sunt inchise. Oare ce s-a intamplat ? Din ce am vazut eu ultima oara opensc fusese vandut, acum probabil ca ala care l-a cumparat poate a cumparat si HH si poate vrea sa faca din doua unu mai bun...

Stie cineva ceva de asta ?

Oricum baiatii de pe opensc erau si pe HH. Unii din ei erau genii in programare. (cine mai frecventa stie la ce ma refer.)

Posted
Vad ca si opensc si HH sunt inchise. Oare ce s-a intamplat ? Din ce am vazut eu ultima oara opensc fusese vandut, acum probabil ca ala care l-a cumparat poate a cumparat si HH si poate vrea sa faca din doua unu mai bun...

Stie cineva ceva de asta ?

Oricum baiatii de pe opensc erau si pe HH. Unii din ei erau genii in programare. (cine mai frecventa stie la ce ma refer.)

Pai opensc nu a fost cumparat de nimeni, lttcoder a iesit din scena si a lasat unor prieteni forumul(acum nu stiu de ce nu merge) iar despre hackhound :car0n a iesit si el din scena si a lasat lui 2sly forumul ca sa aiba grija de el dar se pare ca 2sly si cu administratori vor sa il vanda....