paxnWo Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Cunoasteti forumuri, in afara de opensc.ws, care se dedica intr-un fel sau altul malware developmentului ? Intrebari, ajutor, snippeturi ? Quote
Paul4games Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Pai hackhound era un loc grozav pacat ca s-a inchis,dami un pm despre ce tp de malware vorbesti(daca e vorba de botnet stiu eu un forum axat pe blackhat poate gaseti acolo pe cineva care sa te ajute) Quote
Krisler12™ Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Vad ca si opensc si HH sunt inchise. Oare ce s-a intamplat ? Din ce am vazut eu ultima oara opensc fusese vandut, acum probabil ca ala care l-a cumparat poate a cumparat si HH si poate vrea sa faca din doua unu mai bun...Stie cineva ceva de asta ?Oricum baiatii de pe opensc erau si pe HH. Unii din ei erau genii in programare. (cine mai frecventa stie la ce ma refer.) Quote
Paul4games Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Vad ca si opensc si HH sunt inchise. Oare ce s-a intamplat ? Din ce am vazut eu ultima oara opensc fusese vandut, acum probabil ca ala care l-a cumparat poate a cumparat si HH si poate vrea sa faca din doua unu mai bun...Stie cineva ceva de asta ?Oricum baiatii de pe opensc erau si pe HH. Unii din ei erau genii in programare. (cine mai frecventa stie la ce ma refer.)Pai opensc nu a fost cumparat de nimeni, lttcoder a iesit din scena si a lasat unor prieteni forumul(acum nu stiu de ce nu merge) iar despre hackhound :car0n a iesit si el din scena si a lasat lui 2sly forumul ca sa aiba grija de el dar se pare ca 2sly si cu administratori vor sa il vanda.... Quote