Birkoff Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 O data cu implinirea unui an de activitate in Romania, WorldIT.info in parteneriat cu Bitdefender Romania organizeaza un concurs cu premii in valoare de peste 500 de euro.Premii• 2 x Plantronics Discovery 925 – Black• 5 x BitDefender Total Security 2010• Spatiu publicitar ( 500 x 60) pentru o luna in header.Concursul consta din 3 intrebari la care trebuie sa raspundeti (cel putin la 2 din ele) iar la sfarsitul concursului castigatorii vor fi alesi prin sistem tombola.Mai multe detalii gasiti la www.worldit.info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCold Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 http://rstcenter.com/forum/23894-concurs-castiga-premii-de-peste-500-de-euro.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted June 30, 2010 Author Report Share Posted June 30, 2010 da scuze, am facut si eu si el anunturi pe mai multe site-uri, dar aici vad ca ne-am intersectat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...