Jump to content
Guest User Name

Problema n73 la softare...:|

Recommended Posts

Guest User Name
Posted

Salut,astazi am incercat sa resoftez n73-ul meu,pe la jumatatea instalarii softului ,telefonul mi s-a stins,datorita bateriei,ca nu am incarcat-o,am scos cablul usb,si am incercat sa aprind telefonul.fix pu:)a,nu se mai aprinde.Am incercat sa ii scot bateria,si cardul,dar degeaba...tot asa face...I-am bagat usb-ul si cand tin apasat butonul de aprindere(ala de sus din colt),imi apare asta 1112t.png,dau click pe el,si 112dg.png...cum ii pot baga soft-ul la loc?ce poate fi ?cine ma poate ajuta?:D

Posted

pai trebuia sa ai bateria full.nu cred ca mai ai ce face decat service poti incerca cu hard reset

1scoti card cartela

2.apesi tasta verde[de apel]+3 + *+butonul de oprire in acelasi timp si ti apasat pana ce iti apare nokia scris pe ecran nu stiu daca o sa mearga

a si o sa se stearga tot ce aveai pe el numere tot.si la service la fel iti face

incearca!

LE si cred ca ai incercat sa l updatezi softul nu re softezi

Guest User Name
Posted

am schimbat port-ul usb,dar degeaba.tot lafel imi face :|;Alte sugestii?:D

Guest User Name
Posted
pai trebuia sa ai bateria full.nu cred ca mai ai ce face decat service poti incerca cu hard reset

1scoti card cartela

2.apesi tasta verde[de apel]+3 + *+butonul de oprire in acelasi timp si ti apasat pana ce iti apare nokia scris pe ecran nu stiu daca o sa mearga

a si o sa se stearga tot ce aveai pe el numere tot.si la service la fel iti face

incearca!

LE si cred ca ai incercat sa l updatezi softul nu re softezi

nu merge,din pacate:|

Guest User Name
Posted
stii de ce nu merge? fiindca nu mai ai baterie:)) asa am patit si eu. Incearca sa il incarci din nou si apoi dai un hard reset.

Am incercat...in seara asta il suN PE ala de la telefoane sa mi-l faca:X