Jump to content

Ellimist

Active Members
  • Posts

    1147
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Ellimist

  1. Am nevoie de un serviciu (paid) care sa imi genereze niste fake downloads in Play Store pentru o aplicatie Android. Stie/recomanda cineva vreun serviciu care nu e scam? Am gasit multe balarii, dar nici una nu pare okay.
  2. Stai departe de GoDaddy. Ia-ti un VPS de la DigitalOcean daca vrei sa ai full-control.
  3. Cred ca asta e ceea ce cauti tu: https://lucene.apache.org/solr/
  4. Cel mai mult cred si eu ca e de sintaxa si de stiut ce metode sunt deja implementate pe acolo, sa cunosc toolbox-ul pe care il am la dispozitie.
  5. Am 24 ore la dispozitie sa invat PHP. Sunt familiar cu Java, .NET, Ruby on Rails, JS, HTML, and CSS. Care credeti ca ar fi cea mai buna optiune pentru a face cunostinta cu cat mai multe concepte in timpul asta scurt? Vreau o carte, sau de preferat mai multe, sau orice, care sa intre direct in paine, nu ma intereseaza sa imi prezinte din nou cocepte de OOP sau for-uri si while-uri.
  6. Nu te axa foarte mult sa inveti un limbaj de programare. E doar o unealta. Axeaza-te pe algoritmi si structuri de date cat mai mult posibil, cat mai multe probleme pe project Euler. Dupa ce iti dezvolti o logica foarte buna orice limbaj de programare devine doar o chestiune de timp. Daca vrei neaparat ceva, uita-te peste Java ca sa intelegi foarte bine cum e un limbaj object orientated, apoi incearca sa citesti despre arhitectura unui software si niste design patterns. Dupa aceea ti-as recomanda sa te uiti peste SQL si un tip de baza de date relationala (desi mai nou cele NoSql sunt in trend). Daca intelegi cat de cat cum functioneaza toate aste o sa vezi apoi ca poti invata alt limbaj extrem de rapid.
  7. if (ages.has_key("Sue")): print "Sue este in dictionar si are",ages["Sue"],"ani" Citeste astea ca sa intelegi ce inseamna indentarea si cum delimiteaza python block-urile de instructiuni. Python: Myths about Indentation 3.1. If Statements — Hands-on Python Tutorial for Python 3.1
  8. Unde primesti eroare? Codul e ok, ar trebui sa ruleze fara probleme. probabil nu ai indentarile facute cum trebuie. Nu cred ca este problema cu sistemul de operare din moment ce l-ai reinstalat. Iar cand printezi si separi elementele prin virgula trebuie sa fie pe acelasi rand toate. De exemplu: if (ages.has_key("Sue")): print "Sue este in dictionar si are",ages["Sue"],"ani"
  9. Pui aici si un exemplu de cod, eroarea pe care o primesti si ce versiune de python folosesti?
  10. Inteleg ca pe termen lung e posibil sa imi salveze niste timp dar momentan mi se pare ca are learning curve-ul prea mare ca sa merite investit timp in el. Mai degraba devin proficient in ceea ce fac, apoi trec la tweak-uri de genul.
  11. O lista cu toate cursurile online trecute, in desfasurare sau viitoare: Class Central • Free online courses AKA MOOC aggregator
  12. Simplu. Nu poti sa renunti la abonament. Cel putin nu fara sa platesti lunile ramase. Vezi ca au mai avut cateva persoane problema asta. Cauta pe forum.
  13. Din acelasi motiv pentru care RST e in romana.
  14. A trecut era Havijului. Acum marii hackeri folosesc combinatia letala dintre Havij si Paint.
  15. Ellimist

    FutureMe

    Am facut si eu asta anul trecut. Mai am de asteptat pana in 2017 ca sa vedem ce iese:)
  16. Nokia 6303 classic - Full phone specifications
  17. Telefon Mobil Samsung Galaxy Nexus I9250, Titanium Silver Galaxy Nexus - eMAG.ro
  18. Android are 90.000 apps? Un cacat de chart e acolo.
  19. 1. Effective Java By Joshua Bloch 2. Head First design patterns By Eric Freeman, Elisabeth Freeman, Kathy Sierra, Bert Bates 3. Java Concurrency in Practice By: Brian Goetz, Tim Peierls 4. C# in Depth by Jon Skeet Merci.
  20. Alternativa: Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux Iti descarca si imaginea iso daca nu o ai.
  21. Cumpara 3 paini, niste antigel, si fa-te prieten cu ei.
  22. Ellimist

    filare denea

    Nu inregistreaza ce se vorbeste, doar lista cu apelurie, catre cine s-au facut, de la cine, si durata lor. Totul mergand in timp pe ultimele 6 luni, dupa aceea se sterg.
  23. De unde se pare ca a reusit? A avut 1173km/h. Viteza sunetului e 1236 km/h.
×
×
  • Create New...