Jump to content

UnUser

Active Members
 • Content Count

  537
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About UnUser

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Caut un job de Web developer. HTML/CSS jQuery javascript php - oop si framework Ma axez mai mult pe partea de back-end. La cerere pot pune la dispozitie si un portofoliu. Mihai.
 2. Ce cost are dispozitivul asta? de cate ai nevoie, sa scoti o suma frumoasa , lunar. Are cineva sa-mi dea si mie un link, sa imi explice cum functioneaza? Adica il pornesc, pun walletul meu, si mii se strang acolo?
 3. Salut. In medie, intr-o luna calendarista in jurul carei sume te invarti? Nu trebuie sa divulgi suma exacta, in mare asa.
 4. Cum adica se da peste cap?
 5. Exemplific mai jos, cateva proiecte mai relevante din activitatea mea. 1. Proiect de management al practicii pentru studentii din cadrul Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti Il puteti vizualiza la adresa: www.netvis.ro/ploiesti Cateva cuvinte despre proiect: Exista mai multe tipuri de utilizatori: Studentii, tutorii, angajatorii si consilieri + contul de administrator. Se face un intreg management al practicii, unde studentii sunt alocati unei facultati, au alocati consileri tutori si angajatori. Se incarca caiete de practica, se introduc niste rapoarte in functie de ac
 6. Foarte bune noile modificari. Sa tot fie !
 7. Si eu sunt interesat de cumparare cu plata prin card fara prea multe verificari
 8. Fa-mi o oferta pentru 55.000 de puncte
 9. @sevratus - Se poate sa invete si in timpul liber de dupa munca, daca chiar asta vrea!
 10. N-are nici o relevanta varsta atat timp cat ai ambitie. Cauta pe net cate ceva despre HTML/CSS + Javascript, si dupa poti trece pe PHP. Pentru aplicatii web.
 11. Vand Puncte premium triburile ! Plata doar bitcoin. PM cei interesati !
 12. Exista vre-o modalitate de a comanda online ceva anonim? Stiu ca intrebarea suna idiot, si ca nu poti comanda total anonim, pentru ca n-ai stii unde sa trimiti produsul, dar la anonim, ma refer fara date personale / numar telefon. Raspundeti va rog cu da sau nu! PS: N-am nevoie de lectii de etica.
 13. Deja e closed N-a tinut vrajeala prea mult.
 14. Scam page ? Ce pot sa mai inventeze cate unii
×
×
 • Create New...