Jump to content

UnUser

Active Members
 • Posts

  537
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by UnUser

 1. Caut un job de Web developer. HTML/CSS jQuery javascript php - oop si framework Ma axez mai mult pe partea de back-end. La cerere pot pune la dispozitie si un portofoliu. Mihai.
 2. Ce cost are dispozitivul asta? de cate ai nevoie, sa scoti o suma frumoasa , lunar. Are cineva sa-mi dea si mie un link, sa imi explice cum functioneaza? Adica il pornesc, pun walletul meu, si mii se strang acolo?
 3. Salut. In medie, intr-o luna calendarista in jurul carei sume te invarti? Nu trebuie sa divulgi suma exacta, in mare asa.
 4. Cum adica se da peste cap?
 5. Exemplific mai jos, cateva proiecte mai relevante din activitatea mea. 1. Proiect de management al practicii pentru studentii din cadrul Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti Il puteti vizualiza la adresa: www.netvis.ro/ploiesti Cateva cuvinte despre proiect: Exista mai multe tipuri de utilizatori: Studentii, tutorii, angajatorii si consilieri + contul de administrator. Se face un intreg management al practicii, unde studentii sunt alocati unei facultati, au alocati consileri tutori si angajatori. Se incarca caiete de practica, se introduc niste rapoarte in functie de activitatea lor in cadrul practicii. O sa explic mai detaliat in cadrul interviului, pentru ca inglobeaza un intreg ansamblu de functii si query-uri de baza de date. 2. Proiectul pentru intreaga tara, de mangement al practicii: www.netvis.ro/constanta - principiile de functionare ale platformei sunt asemanatoare ca cele de la punctul 1, doar ca mult mai dezvoltate. Adica din acest proiect au fost scoase anumite functionalitati pentru proiectul UPG. Aici exista si functii de notare si exportare situatii ale studentilor + prezente adaugate de angajatori in momentul in care au fost prezenti studentii la practica. 3. Scoala de fotbal - www.netvis.ro/fotbal Un proiect care incearca sa ajute si sa automatizeze o scoala de fotbal. Se introduc elevii (de catre administrator), se creeaza grupe in functie de varsta jucatorilor, se creeaza antrenori. Principiul este simplu. Se aloca elevi unei grupe si catre acea grupa un antrenor. Administratorul poate tine situatia cotizatiilor, pentru fiecare elev in parte, pot introduce un meci, unde selecteaza elevi prezenti si cateva detalii pentru fiecare in parte (tot sistemul este gandit prin XHR si javascript pentru a evita refreshul paginii). Antrenorii pot tine prezente, exista o fisa tehnica pentru fiecare jucatorul in parte, cu cateva detalii, care poate fii exportata. Astea sunt 3 dintre cele mai relevante proiecte. Pot sa ofer monstre de cod. Prefer sa lucrez 80 % backend pe framework ( codeigniter de preferat. ) Daca stiti pe cineva sau aveti vre-o oferta, astept un PM.
 6. Foarte bune noile modificari. Sa tot fie !
 7. Si eu sunt interesat de cumparare cu plata prin card fara prea multe verificari
 8. Fa-mi o oferta pentru 55.000 de puncte
 9. @sevratus - Se poate sa invete si in timpul liber de dupa munca, daca chiar asta vrea!
 10. N-are nici o relevanta varsta atat timp cat ai ambitie. Cauta pe net cate ceva despre HTML/CSS + Javascript, si dupa poti trece pe PHP. Pentru aplicatii web.
 11. Vand Puncte premium triburile ! Plata doar bitcoin. PM cei interesati !
 12. Exista vre-o modalitate de a comanda online ceva anonim? Stiu ca intrebarea suna idiot, si ca nu poti comanda total anonim, pentru ca n-ai stii unde sa trimiti produsul, dar la anonim, ma refer fara date personale / numar telefon. Raspundeti va rog cu da sau nu! PS: N-am nevoie de lectii de etica.
 13. Deja e closed N-a tinut vrajeala prea mult.
 14. Scam page ? Ce pot sa mai inventeze cate unii
 15. Romania... Trebuia sa le puna o grenada reala
 16. Cat de sigur e? Adica vand loguri sau chestii de genu' ?
 17. Salut. Mi-am facut un card din asta, si dupa multe discutii cu banca si interesat pe diverse site-uri/forum-uri, n-am inteles o chestie. Sa zicem ca am 3000 lei disponibili. Retrag 2500 cash de la bancomat. Cat trebuie sa platesc lunar, si de cand? PS: Nici functionara BT n-a fost clara in explicatii....
 18. UnUser

  Salutari !

  @Gecko , ce tare l-ai luat
 19. O sa reziste. O sa treceti peste impreuna. Te asteptam cu noutati pe aici.
 20. UnUser

  SEOMaxim

  @poq, nu prea mi-am dezlusit enigmele citind topicul ala.
 21. UnUser

  SEOMaxim

  Stie cineva ceva legat de firma asta? Cum sunt salariile/programul/echipa ?
 22. @sadicool , ai gasit pe cineva? Daca nu, lasa-mi un PM.
×
×
 • Create New...