Jump to content

CrisTany

Active Members
  • Posts

    396
  • Joined

  • Last visited

About CrisTany

  • Birthday 12/30/1989

Converted

  • Location
    /home.php
  • Interests
    Web Design
  • Occupation
    Web Designer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CrisTany's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Atat de adevarat, altii se chinuie cu salariul minim pe economie si sunt fericiti si tu vrei sa te sinucizi pentru ca iti pui banii in cacaturi ? In mod normal, primul lucru pe care l-as face e sa iti dau niste sfaturi, dar nu e cazul aici. Sincer, get your shit together.
  2. Am rezolvat-o asa, dar se pare ca in MATLAB-ul instalat la facultate nu exista aceasta functie, fiind mai vechi iar proful vrea sa o rezolvam cu ciclari. Deci, e cineva care ma poate ajuta ?
  3. Am o problema pentru facultate in MATLAB. Habar nu am cum sa o rezolv sau de unde sa incet. Imi zice in felul urmator: Folosind relatiile de dezvoltare in serie Mac Laurin, calculati : cos(0,2) So, where the fuck do i start ? Stie cienva de aici MATLAB si ma poate ajuta ? Daca aveti nevoie de formula lui Mac Laurin, o gasiti pe net. Multumesc !
  4. Mi se pare inutil ce se intampla in momentul de fata. Cum au zis si mai sus baietii, isi da demisia Ponta si revine altul la fel. Eu nu cred ca guvernul face o tara, daca fiecare ar incerca sa primeasca o educatie mai buna, ar pune osul la treaba si ar incerca sa fie o persoana mai buna in viata de zi cu zi, in timp totul se va schimba. Pentru ca daca guvernul nu are pe cine manipula nu se mai intampla chestii de genu. Dar cine sunt eu sa zic asa ceva ? Poate gresesc si nu am habar de ce vorbesc..
  5. Nu stiu ce s-a intamplat acolo, dar e destul de greu sa ramai calm cand viata ta e in pericol si se lasa panica.
  6. Dar tu ce ai face daca ai lua foc ? ai ramane calm si ti-ai astepta randul la iesire ?
  7. Exact. Dintre toti pampalaii care au postat aici, singurul care isi are locul aici este cel al lui seboo00111. Multumesc pentru raspuns, dar am incercat pe cale amiabila, povestea este alta, nu cea care o au in ca toti de aici si sunt multe in spate.
  8. Dupa limbaj imi dau seama ce inapt esti. Nici macar nu ai habar de web dar vorbesti.
  9. 18 ani aveam in 2013 daca te intereseaza, postul acela e de 2 ani. Firma este afisata pe website daca va intereseaza, iar pentru necuratul asta de mai sus, si eu as da foc la specimene ca tine care vorbesc fara macar sa stie cat de putin despre viata mea personala si despre ceea ce fac. Sa va fie rusine oricum. Nici nu mai am de gand sa caut aici. Puteti da TC sau mutat la cos. Multumesc.
  10. O sa imi para rau ca m-am coborat sa dezbat cu tine despre experienta mea, dar am ajuns sa am firma si sa am clienti fideli, de ce mi-ar pasa ce parere ai tu despre site-ul meu ? Chiar nu ai nimic mai bun de facut ? inteleg ca ai vrea si tu sa fi ca mine, da-mi un PM, poate te ajut si iti dau de lucru. Dar te rog, cat timp nu iti cer parerea, vezi-ti de treaba ta. Si nu mai vorbi la plural, noua, ca nu esti un "noi", esti singurul care incearca sa isi faca reputatie prin criticarea altora. Mersi.
  11. Desi apreciez gestul tau ca sti sa intru pe un link in semnatura mea si sa dai o cautare pe google, tot gresesti. Si chiar nu am de gand sa ma cobor la nivelul tau cu explicatii de ce acel post este un rahat pe bat. Apreciez daca un moderator ar sterge postul tipului de mai sus, deoarece nu are legatura cu ce vreau eu sa cumpar. LE: sunt membru mai vechi decat tine pe acest forum, mi-am oferit serviciile de multe ori si nu cred ca exista un membru care sa aiba o asemenea parere despre mine.
  12. Platesc o persoana care sa dea jos un post de pe un anume forum, respectiv arenaweb. Postul respectiv imi pateaza imaginea si nu vreau sa apelez pana la un avocat pentru asa chestie. Doar useri vechi si de incredere. Platesc dupa ce postul e jos, eventual un moderator care se ofera sa supravegheze tranzactia. Multumesc.
  13. Multumesc de sfaturi ! Iar in legatura cu hollo, eu i-am facut imaginea proasta, de ce as fi asociat cu ea.
  14. Nu am angajati deocamdata, am lucrat in regim free lance pana acuma si nu am luat mai mult decat am putut duce, acum ca o iau pe alta cale, odata ce volumul de lucru ma va intrece, voi incepe sa fac angajari. Multumesc de sfaturi
×
×
  • Create New...