Jump to content

BkD.Service

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About BkD.Service

  • Birthday 03/06/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BkD.Service's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Esti dispus sa-mi oferi 2200 RON? Sa-mi iau unul mai nou. Daca as avea ceva afaceri prin Chile,Panama... as lua altul. Multumesc frumos! http://prntscr.com/myglnx @brdan18 Mersi frumos! O sa incerc.
  2. Noroc baietii! Detin un P20 (Simplu). de 7 luni si se pare ca astazi.. AM AVUT O MARE SURPRIZA! Nu m-am spart doar eu ci... si ce? Mi-am spart telefonul, s-a cam facut "bucati". Display-ul este spart, destul chiar. Problema este... macar daca ar merge, dar imi apar fel si fel de culori: gen: "bluescreen", fel si fel de porcari cand apas(numar pixeli'.. mai bine zis), si dupa cum ar fii ceva "forforescent" cand apas pe ecran. Ce-ar fii sa fac? Ziceam.. ca poate "garantia" ma ajuta intr-un fel. Pareri? Cam ce-ar fii de facut? Tin sa mentionez: Am un abonament la Vodafone cu acest telefon. (probabil ma vor ajuta?) Mersi!
  3. La multi ani sa traiesti coane!. Also, la multi ani tuturor, sa va creasca pula mare.
  4. @Dr.Mengele , m-am uitat prin acel contract . Am citit. Cum am scris in "thread" erau cateva optiunii schimbate.
  5. Salut RST. Sa incepem. Deci luna trecuta am platit 120 RON la factura Vodafone, azi am primit ca am de platit 250 RON. Poveste: Atunci cand am platit factura luna trecuta o domnisoara "draguta" mi-a oferit un telefon gratuit pentru ca aveam niste puncte in cont. Am acceptat, si m-a intrebat daca am internet pe telefonul mobil si i-am zis ca nu, si m-am mai uitat prin contract sa vad despre ce este vorba mi-a mai bagat 5GB de NET si alte chestii care nu le aveam de ex(trafic nelimitat noaptea) deoarece m-a grabeam am semnat.. Toate bune si frumoase eu nu am folosit niciodata internetul de 5GB de pe telefon) am folosit telefonul pentru apeluri/sa vorbesc. Si astazi am primit un mesaj ca am de platit factura 250 RON... Parerile voastre? Ce dracu?! PS: Internetul merge de tot rasul, abea se incarca o pagina 20/kbps.
  6. Raspunsuri: PM Cei care au rezolvat: 1. 2. 3.
  7. Am deschis acest topic pentru a discuta despre subiectul acesta. Am auzit ca au murit vreo 27 de oameni , si 162 de raniti. Voi ce pareri aveti despre ce s-a intamplat?
  8. Bine ai venit pe RSTForum.
  9. Anonymous, mi-a zis ca o sa iti dea flood ca ti-ai batut joc de deface lui.
×
×
  • Create New...