HellScream Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Cum sa va curatati singuri ventilatoarele de la PC. Cum sa le desfaceti, cum sa aveti grija de ele. Am spus si repet, MARE GRIJA SA NU PIERDETI SIGURANTELE. Quote
jigsy18 Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 mijtoo tutorialul Offtopic : ce voce sexy ai Quote
prodil89 Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 (edited) Mda tutorialul e bun da , cu ce lai filmat cu caramida?? [url] http://www.youtube.com/watch?v=HiLva4JC-8s&feature=channe[/url]^ Eu nu observ nici o schimbare Edited July 12, 2010 by prodil89 Quote
LLegoLLaS Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 trebuie sa ma apuc sa desfac un vent ce scoate aerul cald din unitate ca am rupt ceva pe-acolo Quote
Mircea88 Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 trebuie sa ma apuc sa desfac un vent ce scoate aerul cald din unitate ca am rupt ceva pe-acolovrei sa scoata aer rece? Quote
Fitty Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Nu, el doar dadea detalii despre ce face acel vent. Nu cred ca desface unitatea pt ca scoate aer cald.@HellScream: in celelalte tutoriale calitatea era mai mare... What happened? Quote
dragosh1904 Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 pai super tutorialul chiar m am ocupat de un vent acum cateva zile si am piedut prima granitura si chiar voiam sa te intreb dara daca zici ca trebuie sa l arunc:(.. in fine ma gandeam sa i fac eu una ca doar sunt roman:)PS ai putea sa faci un tutorial despre legearea hdd cdromurilor cu slave cu master caam cateva indoieli:) Quote
HellScream Posted July 13, 2010 Author Report Posted July 13, 2010 @Calitate a scazut din cauza luminii din birou. daca aveam o luminozitate buna, arata mai bine@Da, am sa va fac un tutorial despre legarea hdd-urilor si cd-rom-urilor, in Primary slave si secondary@ o siguranta poti lua de la un alt ventilator ars. daca nu ai, poti face una, dar e destul de greu, si aici ma refer ca trebui sa ai o mana stabila. Este foarte mica si subtire. Nu trebuie sa o faci neaparat plata, ca cealalta, poti sa dublezi practic a doua siguranta. Oricum, daca reusesti, te sfatuiesc sa alimentezi intai ventilatorul la 12 volti si sa ii faci niste teste. Daca e ok, il pui in sistem, dar ar fi de recomandat sa il puipe o alimentare separata, si sa il montezi pe carcasa. Nu de alta, dar daca se intampla ceva, sa nu risti sa arzi ceva, sau sa distrigi in momentul in care sar palele. Quote