dark87 Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 Astazi ma uit la facebook si am o invitatie de la asta Idmail.ro ca problema ca nu are nume numa numele site-ului am intrat pe contul lui de facebook sa vad cine e si am gasit o poza cu logo Yahoo in loc de poza cu el dupaia am gasit site-ul acesta Afla orice parola - Recupereaza parole email pentru Yahoo, Gmail fara download-ul nici unui program. cica iti recupereaza parola la id-ul pierdut dar problema este ca trebe sa ii bagi 4 euro pe telefon sau cont PayPal oare o fi cei de la yahoo Romania ? ori este o teapa ? Eu din cate vad ii teapa curata voi ce credeti despre site-ul IDmail.ro Quote
p3tru Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 teapa all dayhttp://pwdrecovery.110mb.com/action.php?emailone=adwad%40daawd.das&emailtwo=adwad%40daawd.das&emailone2=sss%40sss.sss&emailtwo2=sss%40sss.sss&agree=0Intrii pe actionSi te trimite aiciRecuperarea parolei - Yahoo! messenger | Yahoo! mail | GmailSi framiu stie sa faca ceva mai calumea ca sa prosteasca lumea Quote
dark87 Posted July 16, 2010 Author Report Posted July 16, 2010 Comanda a fost trimisa!In cel mai scurt timp vei primii un email in care iti vom prezenta informatiile necesare pentru a putea intra in posesia parolei cerute. Clar cand am dat click pe " Action " direct imi zice Comanda a fost trimisa! edededi din cate se aude pe net si din cate am auzit pe la alti cred ca exista nu stiu sigur Quote
dark87 Posted July 16, 2010 Author Report Posted July 16, 2010 (edited) Voicu va indeplini functia de Yahoo community manager, principala lui responsabilitate fiind sa "culeaga" informatii din online si sa fie o interfata intre utilizatorii Yahoo din Romania si dezvoltatorii de servicii ai corporatiei americane , Acesta a precizat ca Yahoo are o pozitie foarte buna in Romania, cu milioane de utilizatori ai serviciului de e-mail sau instant messeging . "Trebuia sa existe cel putin un om care sa monitorizeze comunitatea si sa raporteze activitatile de aici", a mai spus Bobby Voicu. Edited July 16, 2010 by dark87 Quote
dark87 Posted July 16, 2010 Author Report Posted July 16, 2010 Exact asa e , Mi-am dat seama ca ii teapa de la inceput dar am vrut sa vad parerea voastra despre site-ul acela cu recupera parola de la un id culmea cum sa nu iti da seama ca ii teapa cand ei iti cer si 4 euro . Quote
Guest User Name Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 tepe ,tepe ,si iar tepe...nu stiu ce sa mai cred. Quote
dark87 Posted July 17, 2010 Author Report Posted July 17, 2010 User Name ii criza trebe sa faca si ei banii din ceva Quote
p3tru Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 e teapa, apoi ei iti trimit un mail de pe id-ul la care ai vrut sa aflii paroladoar ca sunt atat de idioti, incat nici nu stiu sa scrie corect....Am zis ca vreau sa aflu parola la id-ul pulameaecomunista@yahoo.comsi ei imi trimit mail de pe pulameaecomunista@yaGoo.com )))LOOOOOZEEEEEEEEEEEEEER Quote