speed_power2 Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Salut ! Am gasit un site filelist.in si am vazut ca nu are nici o saptamana si totusi este deja inregistrat in google cu taote linkruile. Din cate vad Foloseste Word Press . Oare o fi de la el ? Sau din cauza domeniului ? Vad ca are si multe subdomeni Filelist.In Short URL , Download Jocuri , Filelist.In Tv Online Oare e de la ele ? Astept raspuns si ms Quote
famouz Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 nu am inteles nimic,numai cuvinte pocite. Quote
xificuk Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 si site cu jocuri nu merge. Aveau fisierele incarcate pe filebox iar contul lor a expirat de pe 22.09.2009. Quote
speed_power2 Posted July 29, 2010 Author Report Posted July 29, 2010 nemmesis ... vreiam sa intreb mai pe romaneste de ce drak siteul ... nu are nici o saptamana de cand e facut si e indexat in google.ro . ca daca scri la cautari : site:filelist.in iti da toate linkurile indexate. Si de ce sa indexat asa repede in google. Sper ca ai inteles. Nu mai am nevoie am cautat in alta parte si am gasit : wordpress este o sursa de site care e compatibila cu google. Din aceasta cauza se indexeaza foarte repede. Quote
Cosmin665 Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 OMFG BLACK SEO si daca are o saptamana si e indexat de google ce? Quote
icebird Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Fostu meu blog o fost indexat in cateva ore de cand mi-au dat drumu la host si s-au actualizat ns-urile... care e shpilu ca o fost indexat intr-o sapt? Quote