Guest Nemessis Posted September 5, 2006 Report Posted September 5, 2006 Se pare ca Hotmail se confrunta cu aceleasi probleme ca si Yahoo. Am gasit un script unpatched ce va poate ajuta sa accesati inboxul Hotmail al victimei. Va pun la dispozitie link-ul catre demo dar trebuie sa va chinuiti voi sa il compilati cumva pentru a putea primi informatiile furate. As fi incercat eu sa fac asta dar duc o lipsa acuta de timp.Link-urile catre aceste demonstratii le puteti gasi la adresa [glow=red,2,300]http://sec.drorshalev.com/dev/mymsn[/glow] (deschideti cu Internet Explorer). Quote
edededi Posted September 5, 2006 Report Posted September 5, 2006 si eu te iubesc  sa-mi spune-ti cand ati reusit sa compilati ca eu nu sunt in stare Quote
jorik Posted September 5, 2006 Report Posted September 5, 2006 Nemesis... Esti cel mai bun! Am intrat pe link, si incerc sa lucrez cu codul cela! Quote
Guest Nemessis Posted September 10, 2006 Report Posted September 10, 2006 Link-ul va merge mult timp de azi inainte. Pe acel site gasiti de obicei numai exploituri de mare clasa aparute in ultimii ani iar proprietarul este un expert in securitate (vedeti CV-ul pus de catre el pe site). Quote