Krisler12™ Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Salut !Asta e proiectul facut in VB6 + asm.proiect rarCe face ?Programul este folosit la generarea unui hash care poate fi folosit ptr. a face chemare dinamica a functiilor API ca sa nu fie detectate de antivirusi.Are si un executabil dar care nu merge...Programul trebuie sa aiba doua textboxuri si un buton.Ala deja compliat ca si Sample.exe (NU L-AM SCANAT) dar nu arata deloc asa. Probabil este doar un exemplu de chemare dinamica, dupa cum ii sugereaza si numele.Multumesc anticipat ! Quote
hozarares Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 Ok.....l`am compilat dar nu l`am rulat, in schimb l`am scanat !!!Uite ce am gasit :1.F-Prot --- W32/VBTrojan.17!Generic2.Ikarus --- Worm.Win32.AutoRun3.Quickheal --- VirTool.Vbinder.Gen Quote
Krisler12™ Posted August 4, 2010 Author Report Posted August 4, 2010 Ok.....l`am compilat dar nu l`am rulat, in schimb l`am scanat !!!Uite ce am gasit :1.F-Prot --- W32/VBTrojan.17!Generic2.Ikarus --- Worm.Win32.AutoRun3.Quickheal --- VirTool.Vbinder.GenNu conteaza. Urca undeva ce ai compilat ca sa pot descarca. Eu am vazut codul in notepad si stiu ce face asa ca il vreau chiar daca e detectat ca fiind pozitiv.Multumesc ! Quote
hozarares Posted August 4, 2010 Report Posted August 4, 2010 (edited) FileBox Edited August 4, 2010 by hozarares Quote
Krisler12™ Posted August 4, 2010 Author Report Posted August 4, 2010 FileBox"LINKUL ACCESAT ESTE INVALID. fISIERUL NU EXISTA !"Incearca , te rog, sa urci pe filehost.ro unde am urcat si eu, acolo totul e ok.Pune-i si o parola arhivei ca poate il scaneaza aia automat si il sterg.Multumesc ! Quote