silvynho19 Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 (edited) Salut , pe mine ma cam pasioneaza marketingul si vreau sa va cer o parere.Ar avea succes una din reclamele astea? ( daca ar fi puse in practica ) 1.CONCURENTA si COMPETITOR ( doi oameni diferiti ) vin de la lucru/scoala , amandoi se vorbesc pe drum sa descarce referate pentru maine la lucru/scoala . amandoi stau in acelasi bloc , scara , etaj , si intra amandoi odata pe usa ( splitt screen ) SUna telefonul: Alo da?COMPETITOR: Ce faci? , iesi prin oras?CONCURENTA: Nu acum , mai tarziu ca imi descarc niste referate pentru facultate , vin intr-o ora.COMPETITOR: Pai , asa mult? , eu am descarcat in 2 minute.CONCURENTA: N-ai cum ma , pai tu de unde ai net?COMPETITOR: pai de la COMPETITOR CONCURENTA: aaaa2. Suna telefonul : Aline , hai repede la spital ca naste nevasta-ta!ALIN SE RIDICA REPEDE , pune repede telefonul in buzunar ,e foarte agitat , entuziasmat , grabit sa mearga la spital. Se pune sa singa laptopul , "dar parca vede el ceva acolo pe ecran" , se uita putin mai atent , si devine din ce in ce mai captivat de continut in asa fel incat sa se puna jos pe scaun , dar usor si cu ochii tot la monitor , se ajeaza confortanil , dar nu prea confortabil , isi aprinde o tigare si se pune in continuare se citeasca. ! ......... El a vazut pe monitor PRODUSUL . Edited August 11, 2010 by silvynho19 Quote