Jump to content

silvynho19

Active Members
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    homeless

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

silvynho19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Multumesc. Trebuia sa caut pe google , dar in ultimul timp nu am gasit nimic din ce cautam si trebuia sa ma chinui singur. nu am avut fisierele create . le-am facut cu sudo nano si merge perfect .
  2. salut , dupa ce scanez primesc multiple mesaje de eroare gen: ./1: Line 11: vuln.txt: no such file ....... la fel cat: dup.txt : no such ... ./3 line 5 vuln.txt . etc . ce poate sa fie ?
  3. SSH Login Check Scanner | Metasploit Exploit Database (DB) Il am de mult in 'plan' sa mi-l instalez doar ca am probleme cand instalez nmap succes .
  4. ba dar de ce va cacati pe voi ? va certati ca niste pizde. certati-va in privat . am venit pe forum sa ma documentez si sa aflu chestii noi , sa cer ajutor , sa ofer ajutor cum pot, nu sa vad 2 pizde (sau cel putin una ) cum se cearta. sa va fie rusine .
  5. "poate altii au placerea sa le manance din palma .... in loc sa le taie mana" ! ma bucur pentru el . Sper sa-l ajute in cariera .
  6. nu-l raporta sunt niste escroci. am facut din greseala un minus de 400 de euro la ei ( din cauza bancii ) si ma seaca de tot .
  7. mein kampf - engleza sau Romana . Multumesc
  8. eu is de parere ca pe oricine am vota , oricine ar fi ales .. o sa fie la fel pentru noi. pentru ei ..ca se bat , se ling in cur unii pe altii , e alta poveste , dar pentru noi nu o sa fie nici o schimbare ... de 22 de ani, noi si ai nostrii ( parinti , bunici ) am tot votat si degeaba .... ce rost are acum sa mai votezi? ... eu am fost la vot si am desenat o %$#^ mare pe buletine , doar ca sa mi-l anuleze, ca daca nu ma duceam , poate mi-l furau ... deci .. degeaba votati cu USL , PDL , PLM , etc ......... tot ei de ei sunt acolo ..... tot ei fac legi , tot ei le incalca si tot ei dau vina unii pe altii .. e un cacat ce se intampla in sistemul politic din Romania ... MUIE BASESCu , MUIE USL , MUIE la TOT SISTEMUL POLITIC * BASESCU , USL , TOT SISTEMUL POLITIC sunt nume inventate , personaje fictive si orice asemanare cu persoanele reale este pura coincidenta. ( see Gabriel Murarasu )
  9. silvynho19

    o idee

    vreau sa vorbesc despre Timp. Ce este timpul? Exista ? daca da , ce este ? Am citit tot felul de articole pe internet legate de Timp si am gasit cateva subiecte mai interesante , ceea ce m-a captivat este faptul ca unii cercetatori spuneau ca Timpul nu exista . M-am gandit sa incerc sa-mi dau eu seama asa .. logic ce este timpul si daca exista . M-am gandit sa-mi imparasesc ideea aici .. ca poate primesc un raspuns .. ori ca sunt nebun de legat , ori ca am prea mult timp liber sau .. altele , dar vreau sa-mi spun ideea. Deci se spune ca timpul este ca o linie continua nu? Am desenat o linie pe o foaie. Momentul 0 este prezentul ( acum ) iar punctele ce continua pe linie sunt momentele viitoare . ( ca o axa X ) x1 e din momentul 0 pana in momentul 1 x2 e din momentul 0 pana in momentul 2 etc ... aici revin , daca 0 este ACUM iar 1,2,3 ..etc sunt in viitor , atunci teoria mea este ca x1 la un moment dat o sa fie 0 , la fel ca x2 , x3 samd. ceea ce cred eu ca inseamna ca timpul nu exista. sau sta pe loc. daca facem o axa: 0 1 2 3 +infinit ----------------------------------------------> 0 reprezinta acum 1 ,2 ,3 reprezinta viitorul dilema ... e o dilema in toate astea.. daca ne uitam acum la axa.. unde suntem pe axa? la 0 nu? .. dar daca ne uitam sa zicem peste 2 zile pe axa unde suntem? tot la 0 ... daca de la x0 la x1 sunt sa zicem .. 2 ore iar de la x1 la x2 sunt 5 ore , s-ar putea reprezenta asta pe axa? eu nu cred , deoarece trebuie sa stim dimensiunea , lungimea timpului de la 0 la +infinit deci , oricum am face , tot la 0 ajungem , indiferent ca ne uitam la axa acum sau peste 20 de ani . tot la 0 suntem. la un moment dat x1 o sa se transforme in 0 , la fel ca x2 , x3 etc .. ceea ce face sa fie un paradox si ca axa sa nu mai existe deloc. ce ziceti ? exista timp? ps: ... nu stiu ce mi-a dat dealeru` asta dar .... e prea bun .
  10. simt ca nu o sa te bage nimeni in seama READ. THE. FUCKING. RULES
  11. testat de mine . nu functioneaza decat sa intorci 2-3 carti maxim chiar acum sunt intr-un local si il testez in momentul in care va las mesajul am cheltuit destul de multi bani sa incerc programul Novomatic Games etc .......o seara faina in continuare sa avetii
  12. fuck this. i`m out! fuck rst and this people! daca sunteti prosti , ramaneti prosti!
  13. ce prost esti ma ... cum sa zici ca nu miroase a muraturi cand tu esti o muratura ? ... oameni buni , va rog , minim 10 posturi inainte ca cineva sa posteze pe aici . poate sunt unii naivi si pun botu.... nu zic ca asta e pe bune sau nu e ... dar ... eh nu ma bagati in seama .. weed is the shit!
×
×
  • Create New...