Jump to content
silvynho19

Marketing

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , pe mine ma cam pasioneaza marketingul si vreau sa va cer o parere.Ar avea succes una din reclamele astea? ( daca ar fi puse in practica )

1.

CONCURENTA si COMPETITOR ( doi oameni diferiti ) vin de la lucru/scoala , amandoi se vorbesc pe drum sa descarce referate pentru maine la lucru/scoala . amandoi stau in acelasi bloc , scara , etaj , si intra amandoi odata pe usa ( splitt screen )

SUna telefonul: Alo da?

COMPETITOR: Ce faci? , iesi prin oras?

CONCURENTA: Nu acum , mai tarziu ca imi descarc niste referate pentru facultate , vin intr-o ora.

COMPETITOR: Pai , asa mult? , eu am descarcat in 2 minute.

CONCURENTA: N-ai cum ma , pai tu de unde ai net?

COMPETITOR: pai de la COMPETITOR

CONCURENTA: aaaa

2. Suna telefonul : Aline , hai repede la spital ca naste nevasta-ta!

ALIN SE RIDICA REPEDE , pune repede telefonul in buzunar ,e foarte agitat , entuziasmat , grabit sa mearga la spital. Se pune sa singa laptopul , "dar parca vede el ceva acolo pe ecran" , se uita putin mai atent , si devine din ce in ce mai captivat de continut in asa fel incat sa se puna jos pe scaun , dar usor si cu ochii tot la monitor , se ajeaza confortanil , dar nu prea confortabil , isi aprinde o tigare si se pune in continuare se citeasca. ! ......... El a vazut pe monitor PRODUSUL .

Edited by silvynho19