Nytro Posted August 22, 2010 Report Posted August 22, 2010 (edited) Ma uitam astazi peste standardul C++:http://www-d0.fnal.gov/~dladams/cxx_standard.pdfSi am gasit niste lucruri interesante.A scris codul urmator:%:include<stdio.h>int main()<% int x = (compl 1 bitor 2) bitand 1; short y[2]; y<:0:> = 2; printf("%d", y[0]); return x xor_eq 0;%>Desi pare ciudat, este valid. Standardul C++ propune niste alternative:Astfel, se pot folosi alternative la: "#", "{", "}", "[", "]" si operatorii logici si cei logici la nivel de bit. De exemplu:- { se poate inlocui cu <%- } se poate inlocui cu %>- [x] cu <:>- # cu %:- | si & cu bitor su bitandSi asa mai departe. Verificati pagina 38 a documentului de mai sus.Insa nu stiu cate compilatoare accepta aceste alternative. Eu am testat pe GNU C++ pe Linux si nu am avut probleme. Astept niste teste din partea voastra.Nu e prea util, dar e interesant si bine de stiut Edit: Testat si pe MinGW pe Windows, nici o problema Edited August 22, 2010 by Nytro Quote
cigraphics Posted August 22, 2010 Report Posted August 22, 2010 am compilat si eu acum tot pe mingw si a merstotusi nu mi se pare foarte util e mai greu de scanat codul si scrii mai mult Quote
Nytro Posted August 22, 2010 Author Report Posted August 22, 2010 Da, dar e bine de stiut, poti baga usor in ceata pe cineva daca scrii cod cu astfel de prostii Quote
Nytro Posted August 23, 2010 Author Report Posted August 23, 2010 Nu, nu are legatura, e doar pentru compilator. Codul masina va fi acelasi.Spunea cineva pe programare.org ca e pentru compatibilitate cu tastaturile vechi care nu au tastele: {}[]#... Quote
Nytro Posted August 23, 2010 Author Report Posted August 23, 2010 Pentru? Eu doar ma uitam peste acel document.Felicitari compilatoarelor care respecta standardul Quote