sosetutza Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Am 2 boxe dinalea de pc....si din cauza de la mufa nu mai merge o boxa...pot sa tai cablu si sa pun altu direct cu mufa pe el? Quote
famouz Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 normal ca da,dar trebuie sa pui bineesti sigur ca este mufa si nu cablu intrerupt?? Quote
boradarius Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 si eu am patit tot ca tine.te duci la magazin,cumperi mufa si daca nu te pricepi mergi la cineva care e cat de cat electronist pentru ca trebuie facuta cu pistolu de lipit. Quote
sosetutza Posted August 25, 2010 Author Report Posted August 25, 2010 si eu am patit tot ca tine.te duci la magazin,cumperi mufa si daca nu te pricepi mergi la cineva care e cat de cat electronist pentru ca trebuie facuta cu pistolu de lipit.Multumesc. Quote
Guest User Name Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 da.merge dar mai bine le-ai duce la cineva,sa nu ai probleme pe viitor. Quote
loki Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 (edited) poate nu e de la jack dar cine stie.Tai cablul, jackul stereo are 3 pini (si e format din 3 cilindri). pin-ul al mai lung de la jack e masa, il legi de litsele care le vezi pe dinafara, alaturi de 2 fire izolate. Cele 2 fire sunt pentru boxe stanga-dreapta. Trebe sa te orientezi sa nu le lipesti invers. Poti sa le legi pentru test, dai in winamp sau volume control sliderul spre stanga si incerci sa vezi pe care auzi in boxa stanga. Nu e greu.Mai precis (sa fiu sigur ca ma fac inteles): cablul audio e compus din 2 cabluri lipite, in interior fiecare cablu contine un fir izolat de plastic si niste firisoare, litze etc. Litzele sunt masa, le unesti pe jack.Sa nu faci scurt ca o sa iti redea mono. Testezi in winamp iesirile stanga-dreapta. Edited August 25, 2010 by loki Quote
ronin33dan Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Mai bine de atat nu se poate EXPLICATIE Sau AICI Quote