Paul4games Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 Imi poate da cineva cant mai multe conturi de orange.ro(nu pe gratis dau conturi de pe site-uri straine/ori 1 bot=1 cont de orange cum preferati)Ps: Pentru mai multe detalii dati un pm sau postati aici! Quote
Paul4games Posted August 29, 2010 Author Report Posted August 29, 2010 Da dar nu de pe paypalul meu! Quote
Paul4games Posted August 29, 2010 Author Report Posted August 29, 2010 Iar ai venit cu cersit conturi de orange?In primul topic care lai facut atunci si cand ia facut cineva de aici factura omului ala de 6 mil. Incepusei sa te morcovesti cand ai aflat ca te poate prinde...Baga-te in slbz si vb. in PM cu Dra3Q .Sa te bagi tu in sloboz ca nu ma poate prinde ca eu am incarcat cu 10 euro o cartela si cartela aia deja e facuta bucati de mult mi-a luat 5 minute!prostu care i-a facut lu ala factura de 6 milioane nu sunt eu Quote
Paul4games Posted August 30, 2010 Author Report Posted August 30, 2010 @Paul4games: Sincer daca ai sunat la vreo cunostinta sau orice legatura reala de pe numarul cartelei nu mai conteaza ca ai stricat-o. Daca cineva are prea mult timp liber e posibil sa te infunde. Nu se va intampla, cel mai probabil, dar este posibil.Stiu asta dar eu nu folosesc creditul sa sun la prieteni si vrajeli dinastea .... Quote