Guest Nemessis Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 Cred ca un thread numit "Programe de contorizare" care sa contina sfaturi despre cum sa securizezi sau sa treci peste restrictiile din salile de internet ar fi binevenit. Chiar daca majoritatea dintre noi acceseaza internetul de acasa uneori mai avem nevoie de putin spatiu de miscare si la salile de net pentru a ne face treaba linistiti. Pentru mine cel putin este un subiect ce imi aduce aminte de vremurile bune cand primul lucru pe care il faceam cand intram pentru prima data intr-o sala era sa trec peste restrictiile creeate de programul de contorizare. Astept parerile voastre. Quote
Pastilatu' Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 nemesis nu am apucat...wellcome back...iti refaci simtita prezenta..thrend ? hmmm chiar ar fi o idee....dar pe mine ma intereseaza cum trec squidu de la scoala....cred ca e server pe linux..chiar nu am verificat...si e http oprit prin squid ...ping in yahoo am dar http nothing.... Quote
Guest Nemessis Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 Merci Spridusule (nu ma injurati pentru o postare cu multumiri). Sper sa imi pot rupe putin timp din viata mea de zi cu zi sa mai stau pe aici cu voi. Munca si problemele de sanatate m-au cam tinut departe de forum. O sa mai lipsesc inca vreo saptamana timp in care voi lipsi din tara dar voi veni fresh si pus pe treaba . Quote
Screech Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 Merci Spridusule (nu ma injurati pentru o postare cu multumiri). Sper sa imi pot rupe putin timp din viata mea de zi cu zi sa mai stau pe aici cu voi. Munca si problemele de sanatate m-au cam tinut departe de forum. O sa mai lipsesc inca vreo saptamana timp in care voi lipsi din tara dar voi veni fresh si pus pe treaba . Scuzati offtopicul, dar despre ce probleme de sanatate e vorba? Daca intrebarea este prea indrazneata nu esti obligat sa-mi raspunzi. Quote
Guest Nemessis Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 Dureri de oase. Si nu, nu este de la lipsa de droguri Quote
Screech Posted September 8, 2006 Report Posted September 8, 2006 Dureri de oase. Si nu, nu este de la lipsa de droguri Aha, suferi de "romantism" ;D Quote