Cheater Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 Probabil ca multi ati auzit de gala, a ajuns deja la editia a 5-a, si fiecare editie este mai buna dc precedenta.Ar fi frumos ca la anu sa ne organizam putin si sa participam la conferinte caci securitatea e ultimul lucru cunoscut, ultimul lucru de care se vb."Sarbatorim 5 ani de existenta... 5 ani impreuna pentru comertul electronic romanesc. Ti-am pregatit o editie aniversara plina de know-how si nu de frivolitati, pentru ca noi credem in valoare... in fapte. Daca faci parte din industria de comert electronic, nu ai niciun motiv sa nu vii pe 2 septembrie 2010, la hotelul Ramada Bucharest Parc, sala Terra (situata la parter) incepand cu ora 12.30, pregatit pentru a 5-a editie GPeC! Agenda evenimentului12:30 - Primirea invitatilor Conferintele GPeC 2010 13:00 - Bogdan MANOLEA, Legi-Internet.ro: "Povesti juridice pentru cumparatori online" 13:15 - Iustin PRIESCU, OUTPOST24.com: "Ce a rezultat in urma scanarii magazinelor participante la GPeC?" 13:30 - Petre DATCULESCU, IRSOP: "Cat de bun este site-ul dumneavoastra?" 13:50 - Bryan EISENBERG: 21 Secrets of Top Converting Websites 14:40 - Coffee Break 15:00 - Dorin BOERESCU, 2Parale: "Idei de marketing in eCommerce 2010" 15:20 - Daniel NICOLESCU, GECAD ePayment: "Cine plateste online cu cardul in Romania?" 15:40 - Liviu TALOI, SiteAudit: "Raspunsuri concrete la cele mai arzatoare intrebari ale magazinelor online" 16:00 - Julian HARRIS, Google UK: "Getting the right visitors to your site and keeping them there" 16:45 - Coffee Break 17:00 - Todd "Turbo" WATSON, IBM: "Turbo's Top 10 E-Commerce E-Marketing Lessons" 17:30 - Manfred STADLER, IBM: "Enhance your user experience and customer satisfaction using online collaboration tools" 18:00 - Lunch Break 19:30 - FESTIVITATEA DE DECERNARE A PREMIILOR GPEC 2010 21:00 - Cocktail Party"Pe site scrie cum ca accesul se face pe baza de invitatie, iar inv e gratuita, am vb cu cineva din juriu si mi-a spus ca invitatiile sunt ca in alti ani, la misto. Problema e ca sala va fi arhi-plina asa ca daca vreti sa urmariti conferintele le puteti urmari online pe http://www.gpec.ro/Printre altele va fi tinuta o conferinta si ce un tip de la google, so, se anunta ff interesant.sursa: http://www.gpec.ro/ Quote
wizardruls Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 pe prima pagina a site-lui GPEC.RO ai nevoie de flash player from Macromedia pt a vizualiza filmuletul.... Macromedia is out of bussiness de ceva timp.... so .... FAIL Quote
LLegoLLaS Posted September 2, 2010 Report Posted September 2, 2010 s-asteptam sa vedem de la ce magazine online merita sa cumperi ca destul de multi oameni se plang de serviciile unora destul de mari de la noi.Eu sincer n-am cumparat foarte mult de pe net dar ce am luat a fost ok.@wizard...e..fiecare cu ce gaseste.E vina alora de la radiolynx cred () Quote