gabyyy Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 CrazyCall - Caller ID Spoofing and Voice changer a incercat careva? cat taxeaza pe minut apelul la noi? am vazut pe un forum ca unii din alta tara ziceau ceva de 1.5 eur/min dar probabil pretul variaza de la un operator la altul... Quote
phantomas90 Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 ...criminala ideea. Am testat de pe fix. Genereaza un numar de apel si trebuie sa astepti pana termina robotul dupa care bagi codul + #. "Please wait...we are connecting your call" si se intampla minunea.Sa speram ca nu umfla factura in ultimu hal. Daca sunt ceva suprataxe revin cu un edit! Quote
-dragsat- Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 * The call to this number cost Eur0.24 & Eur0.96/min Quote
phantomas90 Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Am incercat sa sun la numarul ala care il da dar nu merge dupa cosmote, cred ca numai de pe fix. Nu ai vazut ca scrie acolo "International rates apply", deci te taxeaza international. Ar trebui sa mearga daca nu ai contul gol in afara de minute. Quote
phantomas90 Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 (edited) @catalinkm scuze ca raspund asa tarziu. Da am incercat pentru numarul meu de orange sa-mi apara ca apelant numarul 0720.000.000 si a mers. Voice pitch se modifica de la 8+ 9-. Am folosit telefonul fix, momentan nu sunt acasa, dar o sa-mi zica mama daca apare ceva suspect pe desfasurator. Am incercat si de pe tel mobil da imi zice ca am format un numar gresit.Incercati sa apelati 0720.000.000 sa vedeti ce se intampla...[se aude un bip si atat, dupa care se taxeaza ca o convorbire normala, nu zice nimeni nimic, nu cred ca exista numarul asta]LE: nu merge decat de pe fix. Am incercat de pe toate retelele mobile, inclusiv de pe abonamente si nimic. Deci ramane varianta cu telefonu public, luati o cartela daca mai exista si faceti panarama de prieteni. Edited September 25, 2010 by phantomas90 Quote
darkynok Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 la voi merge? pt romania e un nr ciudat , atunci cand il formezi mi se inchide automat ..... Quote