famouz Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 Text tradus din RUSA in ROMANA automat prin Google Chrome,sper sa intelegeti ceva.HLBrute 1.10 - Program de parole RCON bruteforce CS 1.6 server.Caracteristici:- 1% din CPU (AMD Athlon XP de 2 GHz)- Conectarea cu succes la 99,7% servere- Viteza bruteforce la 50 PPS- Nu ratati Hote- Built-in analizor de pachete de- Logging- ???????? x y * dup? fiecare sbruchennogo serverCum juzat:CitatApoi, va începe HLBrute.exe, face?i clic pe butonul Config.Apoi ap?sa?i butonul de generare, în prima caset? (IP) Lista include o cale c?tre lista de servere pentru Brutus, al doilea câmp specific? calea la lista de parole pentru Brutus, ?i apoi zhmete genera.Apoi, trebuie s? specifica?i calea c?tre fi?ier surs? nou create în domeniul "Sursa".Pavel "Bad" ?i "bun?" sunt destinate pentru a salva e?uat combina?ie de succes - s? precizeze în aceste domenii, orice fi?ier valid.Strange Salvare - Start.A?teptare pentru "bun?" nu este egal cu 1 sau mai mare num?r, ?i apoi deschide?i fi?ierul "bune" ?i yuzaete doar sbruchennye server.Toate =)mai multe instruc?iuni detaliate sunt descrise în readme.txtservere de baze de date se afl? în folderul / BazeleParolele sunt în folderul / Paroledownload DataFileHost - HLBrute.zip
Xander Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 daca postezi ceva ... tradu si tu calumea... si daca nu sti rusa gasesti pe cineva ... programul merge daca ai parola mica la rcon.... mi-au intrat si mie pe unu din servere cu cacatu asta
Active Members Fi8sVrs Posted September 6, 2010 Active Members Report Posted September 6, 2010 File name:HLBrute.exeSubmission date:2010-09-06 16:28:49 (UTC)Current status:finishedResult:1/ 43 (2.3%)Report
Guest User Name Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 ar fi bine ,daca neai posta si un alfabet cu parole;)
famouz Posted September 6, 2010 Author Report Posted September 6, 2010 File name:HLBrute.exeSubmission date:2010-09-06 16:28:49 (UTC)Current status:finishedResult:1/ 43 (2.3%)Reportlink'ul de download este pus de catre cel care a facut programul,nu de mine.si cine naiba'mi traduce mie din rusa in romana ?l'am testat si am gasit parola chiar si din 9 cifre ..bine era destul de simpla...
ronin33dan Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 @famouz pune si tu sursa poate gasim pe cineva sa-l traduca. ontop...kaspersky 2010 original up la zi nu vede nimic !
Flubber Posted September 6, 2010 Report Posted September 6, 2010 File name:HLBrute.exeSubmission date:2010-09-06 16:28:49 (UTC)Current status:finishedResult:1/ 43 (2.3%)ReportSi de ce ma rog l-ai scanat pe VirusTotal?! Te-a lovit soarta in cap?ON: Sarut mana. Tradus netradus, multumesc.
famouz Posted September 6, 2010 Author Report Posted September 6, 2010 (edited) deci pe bune,la ce va trebuie tradus ?se intelege ce face si va dati seama cum se foloseste,este usor..are si liste cu servere romanesti straine ,etc.daca nu va descurcati PM sau contact pe YM,am gasit vreo 70 de servere pana cum..vreo 15 romanesti EDIT: sursa http://fpteam-cheats.com/board/index.php?showtopic=11333 Edited September 6, 2010 by famouz
ExistentiaL Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Ma baneaza pe toate @ oare unde gresesc ?
-unstoppz- Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 daca te baneaza, am impresia ca au niste comenzi in server.cfg ca sa protejeze impotriva brute force-ului. totusi nu stiu sigur, asa am citit undeva