parazitul29 Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 un mic trojan facut de mine , in mare parte e inutil , singurul avanataj este ca foloseste winsock api fata de winsock controlare urmatoarele functii:permite crearea si scrierea fisierelor .bat sau oricarui tip de fisier in care se poate scrie(.txt ,.doc,etc)disable taskmanagerrun filedelete filestop processauto downloadopen cd-romclose cd-romcmd controlmesajshutdownrestartlogg-offse mai puteau pune dar ar fi semanat prea mult cu al lui nytrodownload sourceMEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery servicepasswww.rstcenter.com-am pus si cateva comentari-e posibil sa mai fie cateva greseli prin sursa-am testat pe localhost si a mers-daca aveti de gand sa-l folositi modificati in server ip-ul de la care primeste date -clientul foloseste winsock 2.2 si serverul winsock 1.1 Quote
Guest blackboy1337. Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 (edited) E destul de simplu si folositor Bravo! dar mi se pare sursa lui @nytro e si explicata si mai multe comenzi... Edited September 10, 2010 by blackboy1337. Quote
zippy Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 E destul de simplu si folositor Bravo! dar mi se pare sursa lui @nytro e si explicata si mai multe comenzi...este in vb6 nu?doamne fereste...Daca scrie [vb6] parazitrojan este destul de clar ca este in vb6...cred eu Quote
Guest blackboy1337. Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 doamne fereste...Daca scrie [vb6] parazitrojan este destul de clar ca este in vb6...cred euba nu am fost atent ce plm... Quote