Jump to content

parazitul29

Active Members
  • Posts

    395
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

parazitul29 last won the day on January 31 2014

parazitul29 had the most liked content!

About parazitul29

  • Birthday 11/29/1994

Recent Profile Visitors

1253 profile views

parazitul29's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputation

  1. Merge si pentru videoclipuri de la Vevo? Mie imi da o eroare probabil pentru ca nu am net framewrok 4.5 Facusem si eu un downloader dar in java si mergea numai pentru videoclipuri nerestrictionate de uploader si luam link-urile de download pentru fiecare calitate de la http://www.youtube.com/get_video_info?&video_id=(video id).m-am uitat pe sursa ta si cred ca tot pe un procedeu asemanator functioneaza. Ca sa vezi daca e restrictionat sau nu de uploader te uiti la https://www.youtube.com/watch?v=(id_video).
  2. Exista si posibilitatea sa fi fost greseala plus ca a fost agitatie mare cu black friday si e posibil sa mai fi scapat cate o chestie si daca bagau reducere cu 50% isi faceau reclama plus ca mai ramaneau si cu bani de cheltuiala isi faceau astia reclama de milionul ala de lei la greu plus ca a fost si de BlackFriday, perioada in care emag-ul a avut parte de reclama la greu poate daca era in alta perioada era mai plauzibila chestia cu greseala intentionata. Asta cu onoratul comenzilor e mai mult un fel de solutie de avarie care le genereaza ceva reclama Greseli au mai fost si la altii si au anulat comenziile daca au fost la altii nu vad de ce nu ar fi si la emag, orice sistem informatic poate avea erori emag-ul nu vad cu ce ar fi mai diferit.
  3. Cobol e un limbaj vechi probabil ca e mai rar pe la americani si unde e, e mai mult pe partea de mentenanta a aplicatiilor.Ma mira faptul ca e javascript peste c# sau c.
  4. Desi am for in for algoritmul face in cazul cel mai defavorabil adica atunci cand ai numai spatii maxim 6*n+1 pasi chestie care se traduce in O(n) acum nu stiu daca iti convine pentru ca nu am facut modificarile pe acelasi vector si am folosit un vector final in care bagam string-ul nou creat. Nu am folosit nici o functie din string.h. #include <iostream> using namespace std; int main() { char c[1000]; cin.getline(c,1000); char b[1000]; char s[]="spatiu"; int ct=0; int i=0; for( i=0;c[i]!='\0';i++) { if(c[i]==' ') { for(int j=0;j<=5;j++) { b[ct++]=s[j]; } } else b[ct++]=c[i]; } b[ct++]='\0'; cout<<b; return 0; }
  5. suits falling skies the 100 teen wolf revolution defiance
  6. Delphi se foloseste tot de android sdk si pe langa asta pentru a putea compila pentru android foloseste android ndk oricum delphi nici macar nu genereaza bytecode de altfel delphi nici nu suporta chiar toate telefoanele care ruleaza pe android si ar mai fi si chestia ca delphi ca si alte limbaje care compileaza pe android nu sunt chiar asa populare ca java pentru platforma android deci documentatie mai proasta si resurse de invatare mai putine. Eu unul nu prea vad rostul sa programezi in delphi pentru android, te complici prea mult.
  7. Limbajul de programare de la android e java deci daca sti Java ar trebui sa te descurci lejer si la iphone merge si cu objective-C. Cross-compiling iese din discutie, macar la limbajele oficiale ai avantajul ca mai ai o documentatie cu cross compiling nu faci decat sa te complici, eu nu vad de ce ai incerca sa accesezi accelerometrul din pascal sau mai stiu eu ce limbaj de genul. Pentru android exista Android NDK si poti sa faci in C sau c++ chestie care se merita numai pentru aplicatii ce consuma multe resurse. Sa faci bani din android sau ios trebuie sa faci si o aplicatie care sa prinda la public.
  8. Se poate , incepi de la un folder(folder care contine folderul pe care il cauti) si cauti recursiv in toate subdirectoarele acestui folder, chestia e ca trebuie sa stii un folder care iti contine folderul pe care vrei sa-l gasesti ca altfel dureaza prea mult cautarea spre exemplu daca vrei sa gasesti ceva in program files si tu cauti in c:\\ atunci o sa dureze foarte mult pentru ca o sa caute in tot c-ul pana iti gaseste ala. uite o implementare in c# cred ca merge adaptata pentru vb. ai Metoda CautareDir, primul argument e folderul al carui subdirector e folderul tau si al doilea argument folderul pe care vrei sa-l gasesti. codul de mai jos iti cauta in Program files directorul Java si daca il gaseste afiseaza calea pe ecran. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.IO; namespace dirfile { class Program { static List<string> list = new List<string>(); static void Main(string[] args) { CautareDir("C:\\Program Files", "Java"); System.Console.Write(list[0]); } static void CautareDir(string PDir,string Dir) { try { foreach (string d in Directory.GetDirectories(PDir)) { if (Path.GetFileName(d) == Dir) { list.Add(PDir.ToString()+"\\"+Dir); } CautareDir(d,Dir); } } catch (System.Exception exceptie) { Console.WriteLine(exceptie.Message); } } } }
  9. Cand programezi in swing incearca sa folosesti un layout manager daca nu folosesti un layout nu ai cine stie ce portabilitate pe alte sisteme si ar mai fi chestia ca daca vrei sa modifici ceva e mai usor daca ai un layout. La ce faci swing in facultate?La poo?
  10. incercati sa faceti ceva de genul : daca gaseste un titlu identic sau asemanator atunci se baga un algoritm care verifica similaritatea dintre textul celor doua topicuri si daca sunt foarte asemanatoare atunci ii apare autorului un avertisment ca ce vrea el sa posteze mai exista pe forum
  11. Daca vrei ceva mai "hardcore" incearca nasm sau masm , c-ul nu e prea potrivit pentru asamblare
  12. Daca datele pe care vrei sa le extragi se afla in inputbox-uri , textarea sau sunt nume/proprietati de diferite elemente ale pagini poti sa incerci sa folosesti api-ul pentru automatizarea internet explorer-ului unde ai functii pentru manipularea sursei unei pagini Ca sa nu vada userul ie-ul il setezi sa ruleze in background chestia e ca ie-ul o sa manance din ram si procesor
  13. pierde steaua cu handicap 1 gol
  14. E foarte obositor sa citesti pe fundalul ala la fel si fragmentele de cod in rest site-ul este foarte bun
×
×
  • Create New...