Jump to content

eusimplu

Active Members
 • Posts

  871
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

eusimplu last won the day on January 5 2015

eusimplu had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eusimplu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

103

Reputation

 1. Am postat acelasi lucru si pe alt forum ieri, nu stiu daca tot tu ai intrebat. ---------------- Well, majoritatea parerilor de aici sunt de la oameni cu facultate. Cred ca e randul si al meu, programator cu 10 clase, sa-mi exprim opinia. Nu este foarte importanta atata timp cat o ai. Problema este cand n-o ai. Lumea se intreaba, cum nu? Daca ai ghinionul sa prinzi o secretara risti sa-i provoci un infarct. - N-ai o facultate, dar de unde ai invatat programare? - De unde a invatat toata lumea! Sa fiu sincer sunt intrebat in 10% din cazuri. Dar se intampla uneori la interviuri, eu omit complet partea de facultati&shits. - Ce-mi poti spune despre istoricul tau universitar? - N-am unul! Cu toate astea nu m-as apuca vreodata sa-mi continui studiile, fac unele chestii awesome open-source in timpul meu liber la care nu renunt nici sa ma puneti la zid. Sa fiu sincer nu o sa pun o concluzie, tu alegi.
 2. Aflii cat tii cu adevarat la o persoana d-abia dupa ce este banata pe chat. Du-te cu bine bunul meu prieten! :((

 3. <?php // 200 threads foreach(array_chunk($links, count($links)/200) as $threadChunk){ if(!pcntl_fork()){ // aici parsezi $threadChunk si le verifici exit; } } while (pcntl_waitpid(0, $status) != -1) { $status = pcntl_wexitstatus($status); }
 4. Cand ceasul se aproprie, si inima-ti striga sfaramata durerea clipelor apuse in care codam sub aripa protectoare a lui Dumnezeu.

  Sa nu uiti de simplu si prietenii lui care te-au calauzit in ale chat-ului arte prea sfintite. Dumnezeu e cu tine, drag prieten! Drumul fie-ti calauzit de ingeri si facturi pe elance!

 5. Am citit cum imi fac un site pe WEN.RU - ?????? ???? WAP-???? ????????? ?????!, am vrut propria mea jucarie. N-am dormit deloc in seara aia, am stat si am creat a href-uri pana dimineata. Dupa aceea m-am laudat la sormea ca am site Ce vremuri... credeam ca uitasem chestiile astea.
 6. Depinde foarte mult si de ce calitate vorbim aici. Luam exemplul ultimul meu client: 5 ore total, 2 ore de dezvoltare, 3 de supravietuire in cod. La sfarsit am rescris complet modulul. De ce? Aveam asa, doua clase: InvokeAllLinux si InvokeAllLinuxWrapper. Ce fac alea? Well, cu toate ca erau in folderul Model, prima era tot modulul(de la a intreba in consola pana la afisari in view) iar a doua era o copie cu aceleasi functii ca PhpSecLib folosind extensia php ssh2. Puteam salva cel putin 2 ore cu un codebase aranjat...
 7. ))) Aveti si voi d-astea in pseudo-masina-virtuala? http://pastebin.com/7Aqi35LY
 8. Folosesti IDE? Daca nu incearca sa folosesti unu gen PHPStorm, te ajuta mult cand vine vorba sa lucrezi pe codul altuia.
 9. Nu cred ca e posibil sa lucrezi incet. Da-ne un exemplu de task care nu le-a placut.
 10. https://rstforums.com/forum/94861-btc-drop.rst Neata, te-ai trezit tarziu.
 11. Zici ca-i articol scris de jurnalisti romani. Au luat un articol de nota 10 si au scos un cacat pe partea cealalta. Articolul real: ircmaxell's blog: PHP Install Statistics
 12. Greu le este copiilor să recunoască şi să trăiască, în ciuda realităţii implacabile, momentele în care unul dintre părinţi trece în lumea celor drepţi. Prin astfel de clipe trece acum familia bunilor noştri colegi şi prieteni, la despărţirea de bunul lor tată, socru şi bunic. Alăturăm lacrimile noastre celor ale îndureratei familii, asigurând-o de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie.

 13. Da, te rog, mai spune-ne. <vorbind-serios> Ti-ai luat ban pentru ca scriai colorat pe chat. </vorbind-serios>
 14. wHoIS frate-mi cer iertare N-am loc pentru fiecare La anu primu te pun Ca sa fii mare jupan Pe toti nu v-am retinut C-am baut din absolut Pentru cei nementionati Banii ati uitat sa-i dati
 15. Nu e nevoie de TapaMoloz: Schimbati browserul. UC Browser e inca de pe vremea WAP-ului, e destul de stabil, are o istorie, o comunitate fidela. Chrome mobil e doar un tweak ieftin. Download UC Browser for Android, iPhone, Symbian, Java - UC Browser Sa va mai spun ce awesome e optiune Fit to screen?
×
×
 • Create New...