Jump to content

eusimplu

Active Members
  • Posts

    871
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by eusimplu

  1. Am postat acelasi lucru si pe alt forum ieri, nu stiu daca tot tu ai intrebat. ---------------- Well, majoritatea parerilor de aici sunt de la oameni cu facultate. Cred ca e randul si al meu, programator cu 10 clase, sa-mi exprim opinia. Nu este foarte importanta atata timp cat o ai. Problema este cand n-o ai. Lumea se intreaba, cum nu? Daca ai ghinionul sa prinzi o secretara risti sa-i provoci un infarct. - N-ai o facultate, dar de unde ai invatat programare? - De unde a invatat toata lumea! Sa fiu sincer sunt intrebat in 10% din cazuri. Dar se intampla uneori la interviuri, eu omit complet partea de facultati&shits. - Ce-mi poti spune despre istoricul tau universitar? - N-am unul! Cu toate astea nu m-as apuca vreodata sa-mi continui studiile, fac unele chestii awesome open-source in timpul meu liber la care nu renunt nici sa ma puneti la zid. Sa fiu sincer nu o sa pun o concluzie, tu alegi.
  2. Aflii cat tii cu adevarat la o persoana d-abia dupa ce este banata pe chat. Du-te cu bine bunul meu prieten! :((

  3. <?php // 200 threads foreach(array_chunk($links, count($links)/200) as $threadChunk){ if(!pcntl_fork()){ // aici parsezi $threadChunk si le verifici exit; } } while (pcntl_waitpid(0, $status) != -1) { $status = pcntl_wexitstatus($status); }
  4. Cand ceasul se aproprie, si inima-ti striga sfaramata durerea clipelor apuse in care codam sub aripa protectoare a lui Dumnezeu.

    Sa nu uiti de simplu si prietenii lui care te-au calauzit in ale chat-ului arte prea sfintite. Dumnezeu e cu tine, drag prieten! Drumul fie-ti calauzit de ingeri si facturi pe elance!

  5. Am citit cum imi fac un site pe WEN.RU - ?????? ???? WAP-???? ????????? ?????!, am vrut propria mea jucarie. N-am dormit deloc in seara aia, am stat si am creat a href-uri pana dimineata. Dupa aceea m-am laudat la sormea ca am site Ce vremuri... credeam ca uitasem chestiile astea.
  6. Depinde foarte mult si de ce calitate vorbim aici. Luam exemplul ultimul meu client: 5 ore total, 2 ore de dezvoltare, 3 de supravietuire in cod. La sfarsit am rescris complet modulul. De ce? Aveam asa, doua clase: InvokeAllLinux si InvokeAllLinuxWrapper. Ce fac alea? Well, cu toate ca erau in folderul Model, prima era tot modulul(de la a intreba in consola pana la afisari in view) iar a doua era o copie cu aceleasi functii ca PhpSecLib folosind extensia php ssh2. Puteam salva cel putin 2 ore cu un codebase aranjat...
  7. ))) Aveti si voi d-astea in pseudo-masina-virtuala? http://pastebin.com/7Aqi35LY
  8. Folosesti IDE? Daca nu incearca sa folosesti unu gen PHPStorm, te ajuta mult cand vine vorba sa lucrezi pe codul altuia.
  9. Nu cred ca e posibil sa lucrezi incet. Da-ne un exemplu de task care nu le-a placut.
  10. https://rstforums.com/forum/94861-btc-drop.rst Neata, te-ai trezit tarziu.
  11. Zici ca-i articol scris de jurnalisti romani. Au luat un articol de nota 10 si au scos un cacat pe partea cealalta. Articolul real: ircmaxell's blog: PHP Install Statistics
  12. Greu le este copiilor să recunoască şi să trăiască, în ciuda realităţii implacabile, momentele în care unul dintre părinţi trece în lumea celor drepţi. Prin astfel de clipe trece acum familia bunilor noştri colegi şi prieteni, la despărţirea de bunul lor tată, socru şi bunic. Alăturăm lacrimile noastre celor ale îndureratei familii, asigurând-o de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie.

  13. Da, te rog, mai spune-ne. <vorbind-serios> Ti-ai luat ban pentru ca scriai colorat pe chat. </vorbind-serios>
  14. wHoIS frate-mi cer iertare N-am loc pentru fiecare La anu primu te pun Ca sa fii mare jupan Pe toti nu v-am retinut C-am baut din absolut Pentru cei nementionati Banii ati uitat sa-i dati
  15. Nu e nevoie de TapaMoloz: Schimbati browserul. UC Browser e inca de pe vremea WAP-ului, e destul de stabil, are o istorie, o comunitate fidela. Chrome mobil e doar un tweak ieftin. Download UC Browser for Android, iPhone, Symbian, Java - UC Browser Sa va mai spun ce awesome e optiune Fit to screen?
  16. Package manager, gen apt-get, https://getcomposer.org/. Am vazut la challenge ca nu prea e folosit, deci va recomand sa aruncati un ochi(sau doi, depinde cati aveti) peste el. Autoload-ul de asemenea este foarte frumos, si flexibl. (plus rapid, aveti optiunea --optimize)
  17. Ti-ai luat ban pentru ca scriai colorat din cate tin minte, ai primit si advertisment inainte de la em.
  18. Frate vezi ca eu fac sala

    Minorele pe mine sară

    La job sunt programator

    Nu portar injurator

  19. La femei eu nu duc doru

    Minorele-mi spun terminatoru

    Daca tricoul il dau jos

    Toate sar sa muste de os!

  20. Tu smecher n-ai fost o data

    Pula sa mi-o sugi pe toata

    Smecherie si valoare

    Toata eusimplu o are

  21. Sa traiasca Aerosol, Sa isi rupa un picior, Gecko sa cada in cap Ask sa fie tare-n hack! Tex este doar cu shemale Shaggi el banii nu-i are Botcoi este bulangiu Gio este scanagiu Nytro e cu beutura Tu ramai cu uitatura Wtf ma kickuieste Sleed cu linux se prosteste Cemede e cu furatu Em este doar cu banatu Maximus ne povestete STiL la tel el se prosteste Twiff sa guste iar soriciu Sanda este in ospiciu Elohim este cu banul Si noi ne vedem la anul! La anu si marcati banu!
  22. L-am urcat si pe robo pe github. https://github.com/IonutBajescu/ajaxchat-bot
  23. CM3D tigane pleaca de aici ca-mi furi valoarea!

  24. Poti sa-mi faci rost de un discount aici? Covoare - Baga havij-ul in Covoare
×
×
  • Create New...