Jump to content

Cyb3rGhost

Active Members
 • Posts

  432
 • Joined

 • Last visited

About Cyb3rGhost

 • Birthday 07/25/1995

Converted

 • Location
  Acolo unde vreau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cyb3rGhost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputation

 1. Bai poposugiule. Din ce gaura de rahat, wc turcesc ai aparut? Lasa-ne cu metinul tau si cu datul de "flud". Vi aici si injuri? FRUSTRATULE!
 2. Las? "flud-ul" si înva?? ceva util.
 3. Daca iei "sh" asemenea calitate o sa si fie. Ai mare grija. Daca o manu?? este purtat? de prea multe ori, pân? la urm? tot i se g?se?te o gaur?.
 4. up EDIT:\\ Am instalat Arch Linux. Toate bune si frumoase pana in momentul cand am vrut sa instalez lxde. Imi da eroarea: retrieving bla bla... Nu se descarca niciun pachet. (Conexiune la internet prin fir de la router nu wireless, deci posibilitatea de conexiune slaba pica) Ori sunt eu cretin ori ce se intampla? Multumesc.
 5. Poti castiga bani din asa ceva dar sa nu te astepti la ceva imediat. Trebuie multa munca si rabdare si poate ceva investitii la inceput. Nu vreau sa te descurajez, dar nimic nu este simplu.
 6. Contacteaza-l pe cel ce a facut respectivul "program" si vezi ce poti scoate de la el (trage-l de limba). Uite ID-ul lui de yahoo: amx_tiger
 7. Offtopic: Acelasi admin al respectivului site care nu spune nici macar "Multumesc prostule" cand raportezi o vulnerabilitate in site. Mi se pare aiurea treaba oricum.
×
×
 • Create New...