Jump to content

roxorlol

Active Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About roxorlol

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 11/18/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doresc sa folosesc un ssd pcie,am pe placa de baza cu slot pcie x16 care poate funcționa ca și pcie x4 versiunea 2. Intrebarea mea este: ssd-ul o sa funcționeze la viteze maxime ,citire....scriere ? Ssd-ul o sa fie samsung sau SSD Corsair Force MP500 . Ma interesează ca ssd-ul sa funcționeze cu viteze peste sata3,altfel nu are rost sa-mi iau. Mulțumesc.
 2. Pentru cei care nu au bani sa cumpere un cont premium si doresc sa invete diferite limbaje de programare,am creat acest site care va da acces la contul meu premium. Am creat este mult spus,folosesc un proxy . O rugaminte am la voi,folositi acesta metoda doar pentru a descarca tutoriale,( nu folositi pentru a descarca jocuri,filme...etc). Contul meu premium are limita 100Gb pe zi (24 ore). Folositi Internet Download Manager. Toate linkurile expira dupa un anumit timp. Nu postati aceasta metoda in alta parte,cu cat mai multa lume o sa folosesca aceasta metoda,cu ata
 3. Cine are nevoie sa descarce tutoriale si are o conexiune buna de net,pm adresa de e-mail. Care nu aveti o conexiune buna de net,nu are rost sa cereti. Minim 500 Mbps ca sa apucati sa descarcati ceva tutoriale. Nu mai este valabil,a fost dat.
 4. Aproape toate tutorialele de care spuneți,le pot face rost.
 5. M-am lamurit cum este cu hosting-ul (doar reclama). Opinia mea:home is the best. Ai acces la server (fizic,panou administrare doar local,ftp la fel). Doar portul 80 este accesibil din exterior. Plus ca la, 15...20$ ai doar:2 CoreProcessor,acasa am quad core. Timp de raspuns la fel (CloudFlare). HDD, depinde cat are fiecare,ram la fel.
 6. Pentru cei care au nevoie de asa ceva: http://prem.link/hosts
 7. http://bestblackhatforum.com/index.php
 8. Cel mai ok (ieftin) cloud-storage. https://www.pcloud.com/cloud-storage-pricing-plans.html
 9. Am un link (fișier pe server) cum fac sa nu poată fi descarcat pe un alt server prin metoda: remote upload ? Doar sa poată fi descarcat normal.
 10. roxorlol

  Teme site

  Daca te uiti mai atent o sa observi ca este gratis. Foloseste:http://www.ucoz.net/
 11. Ce sa aleg intre:intel n3700 si amd 5350 ? Ma intereseaza pe post de http server.
×
×
 • Create New...