sharkyz Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Am un forum de aproximativ 2 luni am facut backlink-uri,la-m optimizat cat am stiut am facut tot posibilui si nu atrag deloc vizitatori,forum-ul are un continut bogat postez de 12 ori pe zi are 270 de topicuri si parca google-ul nici nu il arata.Sunt disperat:OX( nu stiu ce dracu sa mai fac...Multumesc anticipat sper sa gasesc o solutie... Quote
Guest User Name Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 vrei sa spui ca nu iti indexeaza google? Google Webmaster Central Quote
strike Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 Deci:1.Cumpara un domeniu si un host2.Arunca o privire aici phpbb3seo.com3.Directoare, retele de socializare etc.4.Ai rabdare Quote
sharkyz Posted September 12, 2010 Author Report Posted September 12, 2010 @strike asta incerc sa fac sa aduni cativa banuti sa cumpar un host si domeniu.Ma poti ajuta sa instalez seo pe phpbb3?@User Name mil indexeaza problema este ca nu atrage vizitatorii. Quote
parazitul29 Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 "You do not have the required permissions to read topics within this forum." lasa oameni sa vada despre ce e vorba pe forum,daca e continut bun isi fac cont,dar cand vad aia cu permisiunea ies imediat nu sta nimeni sa se inregistreaza daca nu au nici cea mai mica idee despre continutuul forumului Quote