jicu Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 stau asa si ma gandesc ce sa fac cu $$ putini care ii am.lucrez pe siteuri din afara, dau clickuri, duc copilu la gradinita pentru 5 $ alea alea.am ajuns la concluzia ca daca nu bag in ceva $$ ii arunc asa pe geam ca vad ca vinde unu aia "cat vrei" 5 $ ? si nu fac nimic sa imi aduca foloase stabile avand in vedere ca nu am nici pp u verificat.vin cu cateva intrebari:1.vinde cineva VCC uri pe aici?2.vouchere ukash sau vouchere la case de betting online?3.exchange face careva?deocamdata am 25 $ poate pana diseara 30-40 $ . depinde de saptamana/luna Quote
Active Members Fi8sVrs Posted September 14, 2010 Active Members Report Posted September 14, 2010 (edited) off: cum ii faci? Edited September 14, 2010 by Fi8sVrs Quote
jicu Posted September 14, 2010 Author Report Posted September 14, 2010 mai repar cate un wordpress , un articol.gasesti daca esti pe faza.fiti ontopic fara intrebari ca gasiti si voi daca cautati si stati 24/24 pe net. Quote