baytelu Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 in cateva zile parasesc tara si ma gandeam cu o zi inainte de plecare sa folosesc cateva conturi de orange de pe care sa incarc cu cate 4-5 euro o cartela...care e cel mai rau lucru care se poate intampla? creditul il voi folosi in roaming...accept orice sfat/sugestie, orice e binevenit.va multumesc anticipat Quote
Paul4games Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Cosminn zi si mie de unde dezactivezi mesajele alea scrise si ati mai primit vreunul eroare "Rejected by Vavtine:Change failed"?eu am primito aseara de am inebunit si nus tiu de ce cand vream sa incarc a doua oara de pe un cont hopa eroarea aia.... Quote
Guest User Name Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 terminati-va cu asta...nu sti cum dai de fiu de procuror,de vre'un gabor ,sau cineva cu functie mare...si te plimba prin tribunale pt 25 de lei.. Quote
Paul4games Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 0Nu stiu ce dracu a avut dar mo disperat,sambata sear am incarcat de pe un cont de 6 ori iar duminica seara dupa ce incarcam de pe un cotn a doua oara cand incecam imi dadea eraorea aia la 7 conturi:| Quote
baytelu Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 (edited) va multumesc pentru raspunsuril.e.: daca le vrea cineva dupa ce plec (22 sept), dati pm. doar cei cu +500 posts... imi pare rau pt aceasta clasificare, insa nu pot da oricarui tanc neintarcat sa isi bata joc de aia Edited September 20, 2010 by baytelu Quote